Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Judas Priest: nem biztos, hogy 2013-ban kijön a következő album

Rob Halford szerint a Judas Priest máris hihetetlen mennyiségű anyaggal rendelkezik a következő nagylemezhez, amelynek hamarosan meg is kezdődnek a munkálatai. Ez lesz a Priest első albuma, amelyen már nem játszik majd az alapító K.K. Downing gitáros. Utódja, Richie Faulkner természetesen a dalszerzésben is szerepet kap.

„A turné közben Richie bevitt egy kis ministúdiót az öltözőjébe, mi pedig hallottuk, ahogy riffelget", magyarázta az énekes a Billboardnak. „Nagyon izgalmas pont lesz, amikor összejövünk egy új dalszerzési dimenzióban, és Glenn Tiptonnal meg Richie-vel összerakjuk az ötleteinket. Meglátjuk, mire jutunk a következő pár hónapban. Mindent átnézünk, felsorakoztatjuk az ötleteket, aztán nekiállunk kiválogatni a legjobb anyagokat."

Habár Halford reméli, hogy már 2013-ban megjelenhet az új Judas Priest album, biztosra azért nem venné a jövő évi megjelenést. „Úgy állok hozzá, hogy kész lesz, amikor kész lesz. Nem hinném, hogy össze akarnánk csapni. Az alapos munka hívei vagyunk, és olyan eltökéltek, mint mindig, így aztán sokat foglalkozunk majd a dalokkal, és minden apró részletnek elegendő figyelmet szentelünk. Vagyis nem fogjuk csak úgy kirázni magunkból ezt a lemezt sem." A Priest tagjai korábban nyers, lényegre törő brit heavy metalként jellemezték az eddig megszületett ötleteket, vagyis az albumon biztosan nem a 2008-as Nostradamus szövevényesebb megközelítése érvényesül majd.

A Judas Priest Epitaph néven futó búcsú(...)turnéja május 26-án zárult le a londoni Hammersmith Apollóban, ahol a Saxon és a Kobra & The Lotus játszottak Halfordék vendégeiként. A fellépést teljes egészében rögzítették egy jövőbeli DVD-re. A csapathoz kapcsolódó hír, hogy szeptemberben megjelenik az idén harminc éve kiadott Screaming For Vengeance egy speciális díszkiadása.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.