Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Judas Priest: már több mint tíz daluk készen áll

A Judas Priest a Szigeten is bizonyította, hogy ma is a fémmegmunkálás leghatalmasabb mesterei közé tartoznak, Rob Halford pedig egy friss interjúban már néhány konkrét információt is elárult a brit heavy metal legenda 2012-re esedékes új nagylemezéről.

„Glenn Tiptonnal az év elején kezdtünk el zenét írni, mielőtt útra keltünk volna", mondta Rob Halford a Billboard online változatának. „Nagyjából tizenkét-tizennégy dalunk kompletten összeált, négyet felvettünk, megkevertünk és kiadásra készen állnak... Vagyis jövőre mindenképpen lesz új Priest lemez."

Ami a zene stílusát illeti, az énekes szerint nem várható komoly változás. „Azt hiszem, korrekt, ha azt mondom: ez is csak egy újabb nagyszerű, tradicionális brit heavy metal album lesz mindazzal, amit az emberek szeretnek a zenekarban: a riffekkel, a sikolyokkal, minden tradíciónkkal és örökségünkkel, amit mindig megpróbáltunk megőrizni a zenénkben, ahogyan előre haladtunk."

Halford sajnos nem beszélt arról, hogy vajon az új gitáros, a K.K. Downing helyére érkezett Richie Faulkner beszállhat-e a dalszerzésbe, vagy ugyanúgy a parkolópályát járja majd ezen a téren, mint az annak idején Rob helyére érkezett Tim „Ripper" Owens (aki egyébként gáznak tartja K.K. távozását).

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.