Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jövőre nekiugrik az új albumnak a Tool

Ha minden igaz, nem kell majd évtizednyi időt várni a Tool következő albumáig. Justin Chancellor szerint a zenekar legkésőbb jövő nyáron nekiáll az új lemez előkészületi munkálatainak.

0807tool

Hétvégén a Tool is fellépett a rockműfaj legelitebb neveit, így a Guns N' Rosest, az Iron Maident, az AC/DC-t, a Judas Priestet és a Metallicát felsorakoztató, kaliforniai Power Trip fesztiválon. A zenekar egyelőre még tovább koncertezik, de már gondolkodnak a következő lemezen, a 2019-es Fear Inoculum folytatásán is. „Sok ötletünkön dolgozunk – mondta Justin Chancellor basszusgitáros a The Vinyl Guide podcastben. – Még semmit sem vettünk fel, de a turnék miatt eléggé elfoglaltak leszünk úgy nagyjából jövő tavasszal bezárólag. Miután lefutottak a koncertek, visszatérünk a stúdióba, nekilátunk ezeknek és összerakjuk egy részüket. Már így is tartottunk néhány elég korrekt dalszerzési összeröffenést, vagyis az összetevők a helyükön vannak. Csak ki kell ráznunk magunkból ezeket, és rájuk szánni az időt, amikor épp nem turnézunk."

Mivel a legutóbbi lemez tizenhárom éven át készült, természetesen még onnan is maradtak felhasználatlan témák. „Tonnányi ötlet áll hegyekben a múltkori album idejéből, de nem vettük fel őket albumminőségben. Fogalmazzunk úgy, hogy feldemózott cuccok ezek... Meg persze egy rakás félretett dolog is akad."

A Tool tavaly Budapesten is játszott.

 

Hozzászólások 

 
#1 Andor 2023-10-12 13:39
Igyanak jó sok Maynard féle borocskát, főleg a gityósnak adjanak, hagy jöjjön az ihlet, dobjanak össze egy Lateralus 2-őt és én megint sok-sok évig el leszek a matek megfejtésével.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.