Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jövő hónapban végre bemutatkozik Dutkiewicz és Corpsegrinder közös zenekara

0408cdsVégre nevet kapott Adam Dutkiewicz, George „Corpsegrinder” Fisher és Shannon Lucas közös csapata: a formáció a Serpentine Dominion titulus alatt fut majd, és ha minden igaz, augusztusban már zenét is hallhatunk tőlük.

Már öt teljes éve létezik az a projekt, amelyben a Killswitch Engage gitárosa, Adam Dutkiewicz egyesítette erőit a Cannibal Corpse hörgősével, George „Corpsegrinder" Fisherrel és a The Black Dahlia Murder ex-dobosával, Shannon Lucasszal. A csapat eddig név nélkül futott, most azonban végre kiderült: Serpentine Dominionnek hívják majd őket. „Amikor a Killswitch a Cannibal Corpse-szal és a Black Dahliával turnézott a Mayhem fesztiválon, az egyik este George-dzsal lógtam, és megkérdeztem tőle: haver, ha írnék neked pár dalt, hogy rájuk énekelj, benne lennél?", magyarázta gyökereket a Decibelnek Adam még pár évvel ezelőtt. „Ő meg egyből azt mondta: bazmeg, naná! Szóval írtam úgy nyolc dalt, megmutattam ezeket George-nak meg Shannonnak, és egyből rájuk kattantak. Most már csak időre lenne szükség ahhoz, hogy stúdióba vonuljunk." A jelek szerint végre erre is sikerült időt szakítaniuk, ugyanis augusztus derekán végre az első dal is debütálhat a bandától, és beindítottak egy hivatalos Facebook-oldalt is.

Dutkiewicz minden eddigi alkalommal, amikor szóba került a Serpentine Dominion, azt hangsúlyozta: a rojekt dalai nem kidobott, a Killswitch Engage repertoárjából kimaradt szerzemények, hanem azokat direkt Fishernek írta. „Ő az egyik örök kedvenc énekesem, és arra gondoltam, semmit sem veszthetek, ha legalább megkérdezem a dologról. Onnantól kezdve, hogy igent mondott, úgy voltam vele: oké, akkor csináljuk! Maga a zene egyébként nem vegytiszta death metal, akadnak benne dallamos elemek is, de sokkal gyorsabb és agresszívebb a Killswitchnél. A dobtémák pedig roppant durvák, szóval Shannon alighanem azon kevés ember közé tartozik a világon, akik képesek ezeket úgy elnyomni, ahogy kell."

Dutkiewicz júniusban Budapesten is fellépett a Killswitch Engage-dzsel.

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 eyehategod 2016-07-25 23:39
már értem Shannonnak honnan jött az asphalt graves bandanév.... ;)
Idézet
 
 
+2 #2 eyehategod 2016-07-25 22:04
Biztos finom lesz! Frankón kirázott a hideg
Idézet
 
 
+5 #1 JigsawJohnny 2016-07-25 09:25
Hát kíváncsi vagyok... bár kis kivételtől eltekintve az ilyen "szupergroup"-szerűségek annyira valamiért nem szoktak bejönni, de hátha ez jó lesz.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.