Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jordison, Simon, Norris és az ismeretlen Henry: kíméletlen, szupersúlyos

0528joeyA vége felé közeledik a stúdiómunka abban a projektben, amelyben Joey Jordison, Jed Simon és Kris Norris egyesítette erőit. A Slipknot dobosa szerint az egyelőre név nélküli banda zenéje – mily meglepő! – igen súlyos lesz.

„Az All Hope Is Gone turnéinak vége óta dolgozom az új Slipknot anyagokon, de annyi témám gyűlt össze, hogy egyet hátra kellett lépnem, és abbahagynom a munkát”, mondta a brit Metal Hammernek Jordison. „Egyszerűen nem volt megfelelő az időzítés. De ennek ellenére összegyűlt egy rakás nagyon gyilkos és súlyos zeném, és ráadásul ezek elkezdtek felvenni egy másféle irányt. Elkezdtem jobban rágyúrni a poszt-punkos és indusztriális dolgokra, amiket mindig is imádtam, és mindennek a tetejét telepakoltuk szupersúlyos, brutális gitárokkal. Így indult az egész. Beletelt pár évbe, mire eljutottam eddig a pontig, de őszintén mondhatom: soha életemben nem voltam még ennyire elégedett a stúdióban, mint most. Alig várom, hogy mindenki meghallgathassa a zenét!”

Jordison társai a stúdióban Jed Simon (Strapping Young Lad) és Kris Norris (ex-Darkest Hour) gitárosok, Chris Vrenna billentyűs/programozó (azelőtt Nine Inch Nails), illetve egy Joey szerint is ismeretlen, Henry keresztnevű énekes. „Nem akartam valami ismert arcot egy ismert bandából, mert akkor egyből szupergrouposdivá vált volna a sztori, ez pedig nem erről szól”, mondja Joey.

Az új formáció neve még nem ismert, és egyelőre természetesen megjelenési dátum sincs, de mivel egyre inkább úgy tűnik, hogy 2014 végre tényleg a Slipknot éve lesz, feltételezhetően még idén meghallgathatjuk, mire jutottak a stúdióban…

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 kéjsóvár bohóc 2013-05-28 21:02
Ha lesz olyan durva mint a Strapping akkor imádni fogom!
Idézet
 
 
+1 #1 SYL42 2013-05-28 18:12
várandós! :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.