Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Jól vagyok, egyszerűen csak látszik rajtam a betegségem”

0419mtleyMick Mars ismét leszögezte: nem miatta fejezi be karrierjét 2015 végén a Mötley Crüe. A gitáros saját bevallása szerint még évekkel a banda feloszlása után is koncertezni fog, súlyos ízületi betegsége pedig nem akadályozza a hétköznapokban.

„Pár éve már beszélünk erről az egészről”, mondta Vince Neil énekes az Artisannak a január 28-án bejelentett feloszlás és grandiózus búcsúturné kapcsán. „Nem szeretnénk azon zenekarok közé tartozni, ahol talán egyetlen eredeti tag zenél, netán valaki testvére, vagy ilyesmi. Azt akarjuk, hogy a négy alapító taggal, a csúcson hagyjuk abba, és igazi örökség maradjon a Mötley Crüe után.” „Tudod, egy ponton mindenkinek véget érnek a dolgai”, magyarázta Tommy Lee dobos is. „Bizonyítottunk magunknak, bizonyítottunk a rajongóknak, túl is teljesítettük magunkat. Mást már nemigen csinálhatunk azt leszámítva, hogy mindenkitől elbúcsúzunk.”

Noha korábban mind Tommy, mind Vince tett olyan tartalmú kijelentéseket, amelyek szerint a súlyos beteg Mick Mars miatt nem képes tovább turnézni a Crüe, az érintett most ismét cáfolta ezeket. „Elég sokan kérdezik, hogy az egészségem-e a döntés oka”, mondta a gitáros. „Ankylotizáló spondilitisem van, ami fizikailag is látszik, hiszen eltorzítja a testet. Ez a reumás ízületi gyulladások egyik fajtája. De ez nem gátolja meg, hogy turnézzam – olyannyira nem, hogy a Mötley Crüe után is sokáig fogok még turnézni. Amolyan kellemetlenség ez inkább, ami néha rosszabb, mint máskor. De az egészségem ezt leszámítva tökéletes. Félévente ellenőrzésre járok, és jó formában vagyok, egészséges vagyok. Egyszerűen csak látszik rajtam a betegségem. Szerencsére… Én legalábbis szerencsésnek érzem magam, mert egy csomó embernek szívbetegsége meg ilyesmije van, és nem is tudnak róla. Aztán hirtelen, egyik pillanatról a másikra a színpadon esnek össze… Na, az tényleg nagyon ijesztő lenne!”

A Mötley búcsúturnéja júliusban indul Grand Rapidsben, és a csapat utána november végéig Észak-Amerika útjait rója majd.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.