Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

John 5 gitározik majd a Mötley Crüe 2023-as turnéján

Hivatalosan is John 5 lett a Mötley Crüe új gitárosa, miután Mick Mars egészségügyi állapota miatt kénytelen visszavonulni a turnézástól. A jövő májusi, Def Lepparddal közös magyar koncertre mától érhetők el teljes körben a jegyek.

0921john5

Bejelentette Mick Mars utódjának személyét a Mötley Crüe. „A változások sosem könnyűek, de elfogadjuk Mick döntését a zenekarból való visszavonulásáról az egészségügyi nehézségei miatt – tette közzé a zenekar. – Évtizedeken át néztük, ahogy együtt él a betegségével, és mindig a legmagasabb fokú bátorsággal és alázattal nézett szembe vele. A legbátrabb döntés kijelenteni, hogy ennyi elég volt. Mick hangzása attól a másodperctől kezdve meghatározó volt a Mötley Crüe-ben, hogy bedugta a gitárját az első közös próbánkon. Ahogy mondani szokás, a többi már történelem. Továbbra is ápolni fogjuk zenei örökségét. Mick kívánságának megfelelően 2023-ban is a terveknek megfelelően turnézunk majd világszerte. Kétségtelen, hogy Mick kabátját csakis egy abszolút kiemelkedő zenész öltheti magára, így hálásak vagyunk, amiért jóbarátunk, John 5 csatlakozik hozzánk a jövőre nézve. Találkozunk a turnén!” „Megtisztelő továbbvinni Mick örökségét. Alig várom, hogy élőben is játszhassam ezeket a nótákat” – teszi hozzá John.

John 5, azaz John Lowery a Rob Halford-féle Two-ban kezdte, majd David Lee Roth oldalán és a Marilyn Mansonban folytatta professzionális karrierjét, végül pedig Rob Zombie zenekarában kötött ki. Itt 2005-től egészen 2022-ig játszott, de közben számos mellékprojektbe és szólóvállalkozásba is belekapott. A Mötley esetében társszerző volt a The Dirt film soundtrackjének három friss szerzeményében, de Nikki Sixxszel az L.A. Rats nevű szupergroupban is együtt zenélt Tommy Clufetos és Zombie társaságában. Mars egyébként hivatalosan továbbra is a zenekar tagja marad.

A Mötley Crüe 2023. május 29-én az MVM Dome-ban koncertezik a Def Leppard társaságában, a hihetetlenül sikeres, idei észak-amerikai The Stadium Tour kiterjesztése keretében. A regisztrált Live Nation tagok október 27-én 10 órától vásárolhatnak belépőt a koncertre, a teljeskörű jegyértékesítés pedig október 28-án 10 órakor indul www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A koncertre különböző VIP csomagok is vásárolhatók, ugyanakkor állójegyek nem elérhetők, a buli éppúgy teljes egészében ültetett lesz, mint például a Tool tavaszi fellépése. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#5 Kovacs Ervin 2022-10-30 10:33
Lehet tudni esetleg miert nem elerhetok a szurke kategorijas jegyek, ugymond kiemelt "ulohely" jegyek? Szep gyorsan fogynak, nem szeretnek lemaradni a koncertol, nem tudom erdemes e varni ezekre a kiemelt jegyekre.
Idézet
 
 
#4 ma 2022-10-28 12:17
Idézet - nikfisz:
Jobb lett volna Steve Stevens! Dehát Nikki Sixx a főnök,nem Vince Neil.


Most, hogy a Steve Stevens projekt a kútba esett, mincs más hátra csak egy új Jerusalem Slim album. Csak Michael Monroe ne gyűlölné annyira.:-)
Idézet
 
 
#3 Draveczki-Ury Ádám 2022-10-28 10:26
Idézet - Goodbye:
Hála a jó égnek, hogy Sixx a főnök! John gitárjátéka sokkal jobban hasonlít Mick Marséra. Meg Steve Stevens remekül elvan Billy Idol mellett. Amúgy lehet, hogy ez hülye kérdés, de nekem nem egyértelmű. Melyik zenekar fog kezdeni? Azt értem, hogy hivatalosan co-headlinerek, de azért kíváncsi leszek a sorrendre.

Amerikában váltogatták egymást, gondolom, itt is ez lesz.
Idézet
 
 
#2 Goodbye 2022-10-28 10:23
Hála a jó égnek, hogy Sixx a főnök! John gitárjátéka sokkal jobban hasonlít Mick Marséra. Meg Steve Stevens remekül elvan Billy Idol mellett. Amúgy lehet, hogy ez hülye kérdés, de nekem nem egyértelmű. Melyik zenekar fog kezdeni? Azt értem, hogy hivatalosan co-headlinerek, de azért kíváncsi leszek a sorrendre.
Idézet
 
 
#1 nikfisz 2022-10-28 09:49
Jobb lett volna Steve Stevens! Dehát Nikki Sixx a főnök,nem Vince Neil.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.