Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Joe Satriani: új szólóalbum új stúdió- és turnézenészekkel

Május 7-én jelenik meg Joe Satriani új stúdióalbuma, az Unstoppable Momentum, amit a mester igen változatosnak és energikusnak ígér. A gitáros szólócsapatának stúdió- és turnéfelállása egyaránt megújult.

„Miután kiválogattam tizenhat dalt, amelyek mind más irányba tartottak és igen változatos zenei hatásokat villantanak fel, rájöttem, hogy össze kell hoznom egy új stúdióbandát", mondja Satriani. „Azt akartam, hogy pörgessük fel az energiaszintet, és engedjünk több teret az anyagban az egyéni kifejezésmódoknak minden zenész esetében." Ennek jegyében vonult stúdióba a gitáros Mike Keneally billentyűssel, Chris Chaney basszusgitárossal és Vinnie Colaiuta dobossal, ahol Mike Fraser producerrel rögzítették az új lemez anyagát, amely végül május 7-én kerülhet a boltokba Unstoppable Momentum címmel. Egyelőre még nem tudni, a tizenhatból hány dal kerül fel a végleges változatra.

Satriani új turnécsapatában Keneally mellett Bryan Beller basszer és Marco Minnemann dobos kap helyet. A gitáros legutóbbi lemeze, a Black Swans And Wormhole Wizards 2010 őszén jelent meg, vele az annak kapcsán adott önálló arénás koncertje előtt készült akkori interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.