Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Jobb lett a végeredmény, mint amire valaha is számítottunk”

1001mikeNagyban készíti új lemezét a seattle-i Metal Church, akik ismét Mike Howe énekessel, a legsikeresebb korszak frontemberével dolgoznak. Mike szerint az album óriási lesz.

Elvileg ezen a hétvégén befejezi az új lemez énekfelvételeit a seattle-i Metal Church. A banda jelenlegi felállását a nemrég visszatért Mike Howe énekes, Kurdt Vanderhoof gitáros, Jeff Plate dobos, Steve Unger basszer és Rick Van Zandt szólógitáros alkotja, a producerük pedig Chris „The Wizard” Collier. „Kicsit tovább tartott a munka, mint azt eredetileg terveztük, de a végeredmény jobb lett, mint amire valaha is számítottunk! Imádni fogjátok ezt az albumot!”, mondta Mike, akiről egyúttal közzétették az első friss fotót is.

Mike Howe az első két lemez frontembere, David Wayne távozása után került be a Metal Churchbe, és három albumot készített a bandával: ezek közül az említett Blessing In Disguise a mai napig a legsikeresebb lemezüknek számít, de az 1991-es The Human Factor és az 1994-es Hanging In The Balance is klasszikus remekművek. A zenekar korábban már bemutatott néhány friss dalrészletet, illetve meghallgatható tőlük az 1989-es Blessing In Disguise Badlands című dalának aktuális változata is. A lemez megjelenését elvileg idénre lőtte be a Rat Pak kiadó, de kérdéses, hogy tartható lesz-e ez az ütemezés.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 teszter 2015-10-01 16:33
howenak iszonyatosan jo hangja van.
Idézet
 
 
-1 #1 Tulus 2015-10-01 15:39
Remélem tényleg jó lett, a Metal Church az elmúlt évtizedben nem volt nagyon toppon....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.