Shock!

július 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Jó dolgokra számíthatnak, akik kivárják a megjelenést”

Március 8-án, Warpaint címmel jelenteti meg új nagylemezét a Buckcherry. Az albumról most meghallgatható a címadó dal is.

1128buckcherry

A Century Media és a RED Music közös kiadásában jelenik meg tavasszal a kaliforniai Buckcherry új nagylemeze. A Warpaintet Mike Plotnikoff producerrel készítették el Joshua Toddék – vele dolgoztak a zenekar üzletileg utolsó kiugróan sikeres lemezén, a 2005-ös 15-en is. Az anyag azért is különösen fontos a banda diszkográfiájában, mert két új tag is debütál rajta Kevin Roentgen gitáros és Sean Winchester dobos személyében. Utóbbiak Keith Nelson, illetve Xavier Muriel helyére érkeztek. „Jó dolgokra számíthatnak, akik kivárják a megjelenést”, mondja az énekes. „Nagyon türelmesek, alaposak voltunk a dalszerzés tekintetében, minden tényezőt számításba vettünk, különös tekintettel arra, mit jelent majd ez a lemez nemcsak nekünk, hanem a Buckcherry nagyszerű rajongóinak a világ minden táján. Ez az album feledhetetlen utazásra invitálja a hallgatót, és nagyon büszke vagyok rá.”

buckcherry_cA dallista az alábbi lesz:

01. Warpaint
02. The Alarm
03. Bent
04. Radio Song
05. Closer
06. Back Down
07. The Vacuum
08. No Regrets
09. The Hunger
10. The Devil's In The Details
11. Right Now
12. Head Like A Hole

A zenekar szokás szerint Észak-Amerikában kezdi meg a turnézást 2019 elején, és még tavaly bemutatták a lemez első single-jét. Utóbbi meglepő módon nem saját darab, hanem a Nine Inch Nails áttörését meghozó klasszikus sláger, az 1989-es Head Like A Hole Buckcherry-féle átdolgozása. Most Bent címmel az első saját darab is meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.