Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Jelen állás szerint a System Of A Down nem készít lemezeket”

Július 20-án, Dictator címmel új lemezt jelentet meg a Scars On Broadway. Daron Malakian azonban továbbra sem tud jó hírekkel szolgálni azoknak, akik inkább friss System Of A Down-számokat hallanának…

0423daron

Nyár derekán végre megjelenteti még 2012-ben rögzített, de akkor a System Of A Down aktivitásai miatt dobozban maradt második albumát a Scars On Broadway, amelyről nemrég a Lives című dalt is bemutatták. A Dictator megjelenése kapcsán Daron Malakian interjút adott a Kerrang!-nek, amelyben ismét csak azt tudta mondani egy esetleges új SOAD-albumról, hogy annak kérdése jelenleg nem aktuális. „Nem az embereknek írok”, szögezte le a gitáros. „Ha senki sem hallaná, amit írok, akkor is dalokat írnék, mert egyszerűen ez jön belőlem. Ha nem írok dalokat, úgy érzem, hogy nem csinálom azt, amiért itt vagyok. Szóval rengeteg zenével rendelkezem, amelyek majd mind kijönnek a jövőben, akár Systemként, akár a Scars neve alatt. Rengeteg anyagom van. Egy ideális világban mindkét zenekarral jelentetnék meg zenéket. Szerintem a Scars inkább rockos irányba halad, habár akár még azt is mondhatnám, hogy az új albumon sok dalban több System Of A Down-íz rejlik, mint az első lemezen. De jelen állás szerint a System nem készít lemezeket, így ebben a projektben hozom ki a dalaimat.”

A System Of A Down gitárosának saját zenekara eddig egyetlen lemezt jelentetett meg 2008-ban, azóta csak egy Fucking című számra telt tőlük két évvel később. A formáció emellett ma már Daron Malakian And Scars On Broadway néven fut.

 

Hozzászólások 

 
+8 #4 Szőlő 2018-05-15 17:39
Hát, ez kurva jó nóta!
Idézet
 
 
+7 #3 revdavid11 2018-05-14 11:19
Annak ellenére, hogy a Novarockon meglepően jófej volt Serj, még mindig nyílt titok, hogy az ő primadonnasága miatt nincs új SOAD lemez.
Ott egyedül Daronon látszott az unalom, de ezen már nem is csodálkozom.
2011-ben volt a "nagy visszatérés", azóta a szó legszorosabb értelmébeb csak a haknizás megy, és ez egy ember miatt van.

Shavo meg John valószínű eléldegélnek a 2 hónap alatt összehaknizott zséből, de ha tényleg annyira zavarná őket a szitu, mint mondják, akkor simán csinálhatnának egy új bandát valami más énekessel, amíg Serj operázik-jazzel-politizál-fest stb.
Idézet
 
 
+7 #2 bogar 2018-05-14 10:55
Ez a dal viszont szerintem szenzációs. Egy komolyabb kiadóval meg lehetne ezt úgy tolni, hogy ne kelljen unott pofával játszani többé a SOAD klasszikusokat.
Idézet
 
 
+9 #1 Codename333 2018-05-14 10:31
Én erre azt mondom h jólvan! Nagyon helyes.Tavaly volt szerencsém látni őket és annak h ellenére nem volt rossz koncert látszott rajtuk h bárhol máshol szívesebben lennének csak épp egy színpadon nem system dalokat játszva.Olyan volt mitnha négy bérzenészt felküldtek volna színpadra h akkor játszatok h megnyugodjanak a rajongók.Így ezzel a hozzáállással nekem nem kell új system.....de sztem még nagyon sokáig nem fogunk kapni.Pláne amíg Serj Tankian egyedül bohóckodik....Sztem ő is sokkal szívesebben csinálja a szóló karrierjét...bár ez sem feltétlenül jó nekünk
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.