Shock!

december 15.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Jeff Singer a My Dying Bride új dobosa

Dobost cserélt a My Dying Bride: a brit doomsterek új ütőse Jeff Singer, aki korábban a Paradise Lost sorait is erősítette.

1206jeffsinger

Bizonyos megoldhatatlan, dobolással összefüggő problémák miatt megvált Shaun Steels dobostól a My Dying Bride. A zenekar új ütőse Jeff Singer, akit elsősorban a Paradise Lostból, illetve kisebb mértékben a Kill2Thisből lehet ismerni. Jeff már fel is dobolta a következő nagylemezt, amely valamikor jövő év elején kerülhet a boltokba. „Jeff igazi fény volt a sötétségben", kommentálta a döntést a csapat. „Teljes erőbedobással és hibátlanul játszik együtt az új zenével, és a jelek szerint ösztönösen tudja, mit várunk el tőle. Már a tesztidőszak alatt is rengeteg szükségtelen nyomás került le a vállunkról neki köszönhetően. Végre valami jó is történik..."

Utóbbi kijelentés ebben az esetben szó szerint értendő, a zenekar ugyanis azért volt inaktív az utóbbi időszakban, mert Aaron Stainthorpe énekes 5 éves kislánya rákos megbetegedéssel küzdött – de szerencsére legyőzte a halálos kórt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.