Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Játszunk egy új album gondolatával, én legalábbis biztosan”

A 2017-es fesztiválszezonban ismét Európában koncertezik a KISS. Magyar fellépés persze nem lesz, de Bécsben és Brnóban aránylag könnyen el lehet csípni Gene Simmonsékat.

1129kiss

Május 1-jén, Moszkvában startol a KISS jövő évi európai turnéja. A zenekar egyelőre májusra hozott nyilvánosságra egy elég feszes menetrendet, amelynek alapján tizenkilenc koncertet adnak a kontinensen, de nem lepődnénk meg, ha további fellépéseket jelentenének be júniusra is. Magyar koncert nem lesz, de május 20-án, a brnói BCC-ben vagy május 21-én, a bécsi Stadthallében elég könnyen el lehet kapni Paul Stanley-t, Gene Simmonst, Tommy Thayert és Eric Singert.

A zenekarnál lassan ideje lenne egy új lemeznek is, hiszen a legutóbbi Monster 2012-ben jelent meg. Viszont egyelőre még nem döntötték el, akarnak-e folytatást készíteni. „Ma már tényleg csak akkor csinálunk lemezt, ha csinálni akarunk egyet magunknak, sokkal inkább, mint bárki másnak", mondta a Cleveland Scene-nek pár héttel ezelőtt Paul. „A piac, az eladások már nem az igaziak, a terjesztés sem adott, zeneipar igazából már nem nagyon létezik. Lehet, hogy aki tavaly még tök más bizniszben utazott, idén indít egy lemezkiadót. Vagyis nem zeneszerető emberekről van szó, és maga a zene is árucikk. Szóval majd akkor készítünk lemezt, ha úgy érezzük, van értelme. A Sonic Boomot, a Monstert volt értelme megcsinálni. De játszunk egy új album gondolatával, én legalábbis biztosan. Szerintem össze is jön majd. Ahhoz viszont ragaszkodom, hogy ne legyen ugyanolyan, mint a Sonic Boom, a Monster vagy akármelyik másik albumunk. Nem akarok például konceptlemezt sem készíteni, de az sem érdekel, hogy ismét megírjam az előző két albumot. Valami frisset kell majd tartalmaznia, hiszen elsősorban magunknak csináljuk..."

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 bogar 2016-11-29 16:20
Na akkor megint porrá zúzom a malacperselyt! :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.