Shock!

július 12.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

JÁTÉK: nyerd meg K.K. Downing önéletrajzát!

0220downingMagyarul is megjelenik K.K. Downing önéletrajza. A Trubadúr kiadóval közös játékunk keretében most két szerencsés nyertes is hozzájuthat egy-egy példányhoz a kötetből.

Heavy Duty: Days And Nights In Judas Priest címmel 2018 szeptemberében jelent meg a Judas Priestből 2011 tavaszán kilépett gitáros, Ken „K.K." Downing gitáros önéletrajza. A könyv magyarul az Éjjel-nappal Judas Priest címet kapta, és a Trubadur Kiadó gondozásában lát napvilágot. Visszaemlékezéseiben a gitáros olyan szögből láttatja minden idők egyik legnagyobb metalzenekarát, amilyenből korábban még sosem láthattuk, ezért méltán tarthat számot mindenki érdeklődésére, aki csak valaha is hallgatta őket. Ez persze már abból is sejthető, hogy Downing az utóbbi években meglehetősen sok érdekes nyilatkozattal árnyalta a képet a Judas Priestről, beleértve ebbe saját távozásának körülményeit és okait is. Ezekről természetesen szintén részletesen szó esik az önéletrajz oldalain.

A kiadó jóvoltából most a Shock! két olvasója is nyerhet egy-egy példányt a kötetből, és ehhez mindössze két egyszerű kérdésre kell válaszolnia.

1. Mikor és hol (év, hónap, nap, helyszín) koncertezett először Magyarországon a Judas Priest?


2. Sorolj fel legalább két tagot K.K. Downing újonnan megalapított zenekarából, a KK's Priestből!

A megoldásokat KIZÁRÓLAG e-mailben várjuk az info(kukac)shockmagazin.hu címre, DOWNING tárggyal, február 25-én éjfélig. A válaszadásban természetesen sokat segíthet a Shock! archívuma.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.