Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jason Newsted: január 8-án jön a Metal EP

Január 8-án jelenik meg az egykori Metallica, Voivod és Flotsam And Jetsam basszer Jason Newsted új, Newsted nevezetű csapatának első EP-je, amely az igen beszédes Metal címet viseli. A kiadvány egyelőre csak digitális formában, kizárólag az iTunes-on lesz hozzáférhető.

Metal címmel jelenteti meg régóta első életjelét Jason Newsted, a Metallica egykori basszusgitárosa, akinek új bandája a Newsted névre hallgat, és ugyan egyelőre nem lehet tudni, pontosan kikkel is zenél ebben a formációban, az már biztos, hogy a kiadványra négy dal kerül fel. Ezek a Soldierhead, a Godsnake, a King Of The Underdogs és a Skyscraper címet viselik, és aki mind a négy dalt megvásárolja, kap egy másolatot is Jason kézzel írott szövegeiből is. A zenekar december 15-én forgatja le első videóklipjét.

Jason 2001 legelején hagyta ott a Metallicát, és azután nem sokkal az egyáltalán nem metalos irányultságú Echobrainnel adott ki teljes nagylemezt. Ezt követően egy rövid ideig megfordult Ozzy Osbourne szólócsapatában is, majd a Voivodban kötött ki, akiknek három nagylemezén is szerepelt, ám végül – kiújult hát- és vállproblémái miatt – nem tudott maradni a kanadai thrashereknél.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.