Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Januárban dönt új énekeséről a Lillian Axe

Januárra ígér döntést az új énekes személyét illetően minden idők egyik legalulértékeltebb hard rock zenekara, a louisianai Lillian Axe. A csapat októberben mindössze néhány hónapos közös munka után úgy szakított Ronny Munroe-val, hogy semmiféle hangzóanyagot nem jelentettek meg együtt.

„Leszűkítettük a versenyt két jelöltre, és januárban bejelentjük, melyikük lett az új énekesünk", tette közzé Steve Blaze gitáros, a csapat főnöke (a képen). „Számos meghallgatáson vagyunk túl annak érdekében, hogy megtaláljuk a megfelelő embert, és már majdnem elérkeztünk a célhoz. Legyetek türelemmel, tudjuk, hogy nem fogtok csalódni!"

A leginkább a Metal Church-ből ismert Ronny Munroe mindössze néhány hónapig töltötte be az énekesi posztot a bandában, Blaze úgy vált meg tőle októberben, hogy a kollaborációnak semmiféle kézzelfogható eredménye nem volt. Munroe - a korai demókat feléneklő Johnny Vinest nem számítva - a Lillian Axe harmadik frontembere volt a klasszikus lemezeken szereplő Ron Taylor és az őt a banda újjáalakulása után nem sokkal felváltó Derrick LeFevre után.

A Lillian Axe 2011-re egész pályás letámadást ígér, aminek első lépése egy szabadon letölthető új dal lesz már az új emberrel a mikrofonnál. Ezután turnéra indulnak, hogy végre koncertekkel is megtámogassák legfrissebb anyagukat, a nyáron kiadott Deep Red Shadowst. Hogy mennyire nevezhető tényleg újnak ez a gyűjtemény, arról persze megoszlanak a vélemények: a kiadványon még Derrick LeFevre-rel rögzített akusztikus dalváltozatok mellett mindössze néhány kiadatlan dal szerepelt, vagyis a tényleges tartalmat tekintve sokkal inkább EP-nek illik be, mintsem teljes albumnak. A Deep Red Shadows az anyagtorlódás és vegyes jellege miatt egyelőre kimaradt a Shock! szórásából, de ami késik, nem múlik, hamarosan mi is írunk róla.

A Lillian Axe a 47 Ways To Die című dalával egyébként szerepel majd a The Hit List című új mozifilmben is, amiben a valaha szebb napokat is látott Cuba Gooding Jr. lesz a főszereplő. Mindenki maga döntse el, mennyire nagy durranás ez...

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Guest 2010-12-17 11:51
Mióta Ron Taylor kiszállt tőlük, nem igazán haladnak a dolgaik, az énekesekkel sincs szerencséjük. Régóta ígérgetik, hogy átjönnek Európába, de ez sem jött össze. Igazán kár, mert egy nagyon különleges banda a Lillian Axe, Steve Blaze pedig egyszerűen egy zseni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.