Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Itt nem a nagy gitárok, dobok vagy szimfonikusok érintik meg a hallgatót”

November 23-án akusztikus lemezzel jelentkezik Adrian Vandenberg Moonkings zenekara. A Walk Away unplugged átirata máris meghallgatható.

1024vandenberg

Rugged And Unplugged címmel érkezik egy hónap múlva a Mascot kiadónál Adrian Vandenberg Moonkings formációjának unplugged kiadványa, amely a gitáros karrierjének egész spektrumát átfogja, és minden korszakból tartalmaz akusztikus átiratokat. Adrian esetében korántsem újdonság az ilyesmi, hiszen már David Coverdale oldalán is kiadott annak idején egy elképesztően jól sikerült akusztikus koncertlemezt Starkers In Tokyo címmel. „Számomra az jelzi, hogy egy dal jó, ha teljesen lecsupaszítva is megállja a vandenberg_chelyét", mondja Adrian. „Úgy gondolom, a már ismert dalok akusztikus változatai másképp érintik meg a hallgatót, mint a teljes csapatok által játszott vagy akár nagyzenekari verziók. Itt nem a nagy gitárok, dobok vagy szimfonikusok érintik meg a hallgatót, az előadó pedig nem bújhat el a fentiek mögött: csakis az adott dal és az előadás érzelmi tartalma marad."

A dallista az alábbi:

01. What Doesn't Kill You
02. Sailing Ships
03. Out Of Reach
04. One Step Behind
05. Burning Heart
06. Walk Away
07. Breathing
08. Sundown

Mint a fentiekből is sejthető, a lemezt Vandenberg és énekese, Jan Hoving kettesben rögzítette. Az eredetileg 1993-ban kiadott Burning Heart dal új változata már ismert, most a Walk Away is meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.