Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Itt most nem a zongora, hanem a klasszikus gitár adja a lírai aláfestést”

Őszre várható a From The Sky második nagylemeze. Tari Szabolcs zenekarától máris meghallgatható az első előzetes szerzemény.

0105fts

Tavaly szeptemberben jelent meg a Miserium egykori énekes-multihangszeres-dalszerzője, Tari Szabolcs új formációja, a From The Sky debütalbuma REX címmel. A zenekar augusztus 5-én a Barba Negrában a Dalriada és a Tales Of Evening társaságában mutatkozott be először élőben, majd láthattuk őket Pécsen a Leander Kills vendégeként, illetve a Korpiklaani és a Dalriada előtt is novemberben.

Szabolcs nem tétlenkedik, ugyanis egy évvel a debüt után, idén szeptemberben máris érkezik a folytatás, amelynek címe Antarktika lesz, és az első szám, a Luna máris meghallgatható róla. „Ellentétben a Lacrimosa és Libra című dalainkkal, itt most nem a zongora, hanem a klasszikus gitár adja a lírai aláfestést. A megírását leginkább Wanda Martin és az ő Az ártatlanság és tapasztalás dalai" című kiállítása, fotósorozata inspirálta” – mondja az új számról.

A videót Bánáti Tamás és Bánhegyi Tamás készítette a Toma Picturestől. A keverés és a masztering a szolnoki Denevér Hangstúdióban zajlott Cserfalvi „Töfi” Zoltán és Boros Béla vezényletével.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.