Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Itt az első Gotthard-dal a januári Silver nagylemezről

Január 13-án jelenik meg a svájci Gotthard új nagylemeze, a Silver. Az anyag már a harmadik lesz a sorban a tragikus balesetben elhunyt Steve Lee utódjával, Nic Maederrel a fronton, és Stay With Me címmel bemutatták róla az első számot.

0919gotthard

gotthard_cCharlie Bauerfeind producer és Leo Leoni gitáros irányítása alatt, a luganói Yellow House stúdióban rögzítette új albumát a svájci Gotthard. A megjelenési dátum január 13-lesz a Musikvertrieb és a PIAS gondozásában. „Mind nagyon elégedettek voltunk a legutóbbi Bang! lemez munkamenetével és produkciós munkájával, így egyértelmű volt, hogy ismét ugyanígy szeretnénk elkészíteni a lemezt", mondja a zenekar.

A megjelenés után a csapat nagyszabású turnéra indul Európában, amely egyben huszonöt éve tartó karrierjük jubileumának megünneplését is szolgálja az új lemez promotálása mellett. A körúton a Pretty Maids is ott lesz a csapattal, és ugyan magyar állomás nem várható, március 6-án, a bécsi Gasometerben is el lehet csípni őket. A svájci koncerteken pedig az ország másik hardrock-legendája, a Krokus játszik majd a bandával.

A Stay With Me című első kislemezdal máris nyilvános.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.