Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Itt a The Lurking Fear első dala: „A riffeknek igazi irtózatot, undort kell kiváltaniuk mélyen a lelkedben”

Augusztus 11-én, a Century Mediánál jelenik meg a The Lurking Fear projekt debütáló nagylemeze. A zenekarban az At The Gates két tagja is helyet kapott, és most bemutatták első szerzeményüket is.

0513tlf

Az At The Gates két tagja, Tomas „Tompa" Lindberg énekes és Adrian Erlandsson dobos hozta össze a The Crown gitárosával, Jonas Stålhammarral, Fredrik Wallenberg gitárossal (Skitsystem) és Andreas Axelsson basszerrel (Disfear, Edge Of Sanity) a The Lurking Fear névre hallgató csapatot, amelynek augusztus derekán jön ki a bemutatkozása Out Of The Voiceless Grave címmel, a Century Mediánál. A zenekar tizenegy dalt rögzített a lemezhez, de egy előzetes bakelit kislemezt már a fesztiválszezonra kihoznak Winged Death címmel, rajta a címadó szerzemény mellett a Tongued In Foul Flames és The Infernal Dread dalokkal. Ezek közül az elsőt máris meg lehet hallgatni.

„A The Lurking Fear visszahozza a színtérre a tisztán, természetesen hátborzongatót és a horrort. Rút, kifacsarodott, megszállott death metalt akarunk játszani", állt a zenekar még januárban kiadott első közleményében. „A riffeknek igazi irtózatot, undort kell kiváltaniuk mélyen a lelkedben, az éneknek pedig úgy kell szólnia, mintha a pokol vérebei vonyítanának a holdra.”

A The Lurking Fear a napokban bár bemutatkozó koncerteket nyom Svédországban, nyáron pedig legegyszerűbben a csehországi Brutal Assaulton lehet elcsípni őket augusztus 9-12. között.

 

Hozzászólások 

 
#3 Zoli 2017-05-14 10:53
Nekem kicsit Asphyx-es, amúgy nem rossz
Idézet
 
 
#2 nemmondommeg 2017-05-14 00:00
Csak semmi különleges.
Idézet
 
 
+3 #1 Montsegur 2017-05-13 14:25
Nem is rossz... :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.