Shock!

október 26.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Itt a második szám az új Hollywood Undeadről: „Öt tesó vagyunk”

Október 27-én, V címmel jelenik meg a Hollywood Undead új albuma, amelyről most a második szám is meghallgatható. A zenekar február 13-án Budapesten, az Akváriumban ad koncertet.

0725hu

Ötödik albumát adja ki ősszel a BMG-nél a Hollywood Undead, akik California Dreaming címmel pár héttel ezelőtt már az első dalt is közzétették az anyaghoz, most pedig Whatever It Takes címmel a második darabot is bemutatták. Ami magát a lemezt illeti, Johnny 3 Tears basszer szerint nem véletlenül lett ez a címe: „Öt tesó vagyunk, és ez az ötödik lemezünk. Semmi sem fejezi ki annyira a zene velejét, mint ez a szám, hiszen a numerológiának komoly ereje van. Amikor azt mondtuk: five, annak egyszerűen jelentősége volt, hiszen mind egyetértettünk ebben az egy szóban, abban, hogy megmutatja, kik vagyunk. És persze egyfajta főhajtás is ez az első lemezünk No. 5 dala irányába, ami az ötödik szerzeményünk volt. Ezen túlmenően pedig egyfajta utalást rejt arra a titkos rajongói társaságra is, amely az elmúlt évtized során támogatott bennünket. Maga a szám is jelentős, és ez a pillanat is az számunkra.”

hollywoodundead_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. California Dreaming
02. Whatever It Takes
03. Bad Moon
04. Ghost Beach
05. Broken Record
06. Nobody's Watching
07. Renegade
08. Black Cadillac (feat. B-Real)
09. Pray (Put 'Em In The Dirt)
10. Cashed Out
11. Riot
12. We Own The Night
13. Bang Bang
14. Your Life

Örömteli hír, hogy a zenekar februárban Budapesten is fellép. A koncert helyszíne az Akvárium lesz, részletek itt, és mindenkinek azt javasoljuk, hogy amint lehet, gyorsan vegyen jegyet, ha ott akar lenni, mert ez a buli elég biztosan teltházasnak ígérkezik. A zenekar májusban egyébként kétszeresen is örülhetett, hiszen 2008-as Swan Songs debütálásuk platina-, ennek közvetlen folytatása, a 2011-es American Tragedy pedig aranylemez lett az Egyesült Államokban.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.