Shock!

október 16.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Itt a Machine Head The Rage To Overcome-jának új felvétele Kontosszal és Maderrel

Közzétette a Burn My Eyes The Rage To Overcome dalának friss, élő stúdióverzióját a Machine Head. A három őstaggal felálló csapat októberben Budapesten koncertezik, a jegyek már mind elkeltek.

0415mh

Október 20-án, a Burn My Eyes album huszonöt éves jubileumi turnéja keretében, három eredeti taggal érkezik Magyarországra a Machine Head, hiszen Robb Flynn énekes/gitároshoz és Jared MacEachern basszerhez Logan Mader gitáros és Chris Kontos dobos is csatlakozik a klasszikus első lemez dalai erejéig. A négyes élőben, a stúdióban – amolyan bónuszként – ismét rögzítette a debütáló anyagot. A Davidian, az A Thousand Lies, a None But My Own és a Death Church friss felvétele már ismert, alább a The Rage To Overcome új változata is megtekinthető.

A turné hétvégén elstartolt Freiburgban, és a Burn My Eyes-blokk előtt a csapat későbbi karrierszakaszainak nagy dalai is elhangzanak. Ezeket Robb és Jared két új tag, Waclaw „Vogg" Kiełtyka, a Decapitated gitárosa, illetve Matt Alston, a Dani Filth-féle Devilment dobosa segítségével játssza. Az október 20-ai budapesti koncertre már minden jegy elkelt, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.