Shock!

február 23.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Itt a Machine Head The Rage To Overcome-jának új felvétele Kontosszal és Maderrel

Közzétette a Burn My Eyes The Rage To Overcome dalának friss, élő stúdióverzióját a Machine Head. A három őstaggal felálló csapat októberben Budapesten koncertezik, a jegyek már mind elkeltek.

0415mh

Október 20-án, a Burn My Eyes album huszonöt éves jubileumi turnéja keretében, három eredeti taggal érkezik Magyarországra a Machine Head, hiszen Robb Flynn énekes/gitároshoz és Jared MacEachern basszerhez Logan Mader gitáros és Chris Kontos dobos is csatlakozik a klasszikus első lemez dalai erejéig. A négyes élőben, a stúdióban – amolyan bónuszként – ismét rögzítette a debütáló anyagot. A Davidian, az A Thousand Lies, a None But My Own és a Death Church friss felvétele már ismert, alább a The Rage To Overcome új változata is megtekinthető.

A turné hétvégén elstartolt Freiburgban, és a Burn My Eyes-blokk előtt a csapat későbbi karrierszakaszainak nagy dalai is elhangzanak. Ezeket Robb és Jared két új tag, Waclaw „Vogg" Kiełtyka, a Decapitated gitárosa, illetve Matt Alston, a Dani Filth-féle Devilment dobosa segítségével játssza. Az október 20-ai budapesti koncertre már minden jegy elkelt, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.