Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Itt a HAW új albuma

0211hawÖt évnyi lemezínség után tér vissza a színtérre a HAW. A csapat új albuma Soundtrack Of Our Friendship címmel jelenik meg.

A HAW zenekar utoljára 2009-ben jelentkezett rendes stúdiós felvétellel. Az azóta eltelt öt évben több külföldi és hazai turnén vettek részt, majd egy éven keresztül úgy tűnt, hogy vége a történetnek, a tagok más zenekaraikra koncentráltak: a Torn From Earthre, a Prosecturára, az Igorra, a Dog Attackre és a The Molnárzra. Majd a Stereochrist jubileumi buliján megesett véletlenszerű koncertjük után úgy döntöttek, folytatják mindenféle célkitűzés vagy nyomás nélkül. A csapat új anyaga, a Soundtrack Of Our Friendship az egri Standing Waves stúdióban készült, a borító a Freedoom Clothing munkája. „El sem tudnánk mesélni, az elmúlt öt évben merre jártunk, min mentünk keresztül, mennyi mindent láttunk és tettünk. Próbára tettük magunkat sokszor, de a barátságunk mindig erősebb volt nálunk, és végtelenül szerencsések vagyunk, hogy közben zenélhetünk is. A dalok, a lemez, a por amit út közben felvertünk.”

A lemezbemutató koncert március 8-án a Dürer kert kistermében lesz, a Diskobra, a Dog Attack és a Shapat Terror társaságában. További információk itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.