Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Itt a Godsmack első új dala: „Nem kell mindig üvöltős-zakatolós üzemmódban lenni”

When Legends Rise címmel jelenik meg április 27-én a Godsmack új albuma. A Bulletproof című első single máris meghallgatható az előzetesen nagy váltásként beharangozott lemezről.

0301godsmack

Április végén jelenik meg a Godsmack új lemeze. A When Legends Rise Sully Ernáék első anyaga lesz a BMG kiadónál. Noha a Bulletproof című első single minden melodikussága ellenére sem tér el nagyon a bandától megszokott vonaltól, a teljes lemez az eddigi nyilatkozatok alapján eléggé eltér majd a korábbiaktól. „Hoztunk egy tudatos döntést, hogy kicsit változtassunk a játékszabályokon", mondta Shannon Larkin dobos még tavaly az anyagról. „Új fejezetet akarunk nyitni a karrierünkben, új hangzást, új fazont, új szintet akarunk kialakítani a zenekarnak. Elég alaposan megváltoztatjuk a dolgokat, fejlesztünk magunkon és azon is, amit csinálunk. Most úgy érzem, a dalszerzés során egy kicsit kommerszebb, mainstreamebb irányba fordultunk, de anélkül, hogy elveszítettük volna mindazt az erőt, amin az örökségünk is alapszik."

Mindez rímel Sully Erna énekes kijelentéseire is. „Már nem vagyok az a fiatal, dühös kölyök, mint egykor", mondta a frontember. „Jóval idősebb vagyok, van egy lányom, elégedett vagyok az életemmel. Nincs sok dolog, amin stresszelhetnék vagy dühönghetnék, és a zenének ennek megfelelően kell fejlődnie. Ez persze nem azt jelenti, hogy ebben a kicsit jobb, napfényesebb helyzetben virágokról és fagylaltról kell énekelnünk, de hiszem, hogy a zenénk is pozitívabb üzeneteket közvetít majd, és kicsit kommerszebb íze lesz. Idősebbek vagyunk, továbbra is élvezni szeretnénk a zenélést. Nem kell mindig üvöltős-zakatolós üzemmódban lenni..."

godsmack_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. When Legends Rise
02. Bulletproof
03. Unforgettable
04. Every Part Of Me
05. Take It To The Edge
06. Under Your Scars
07. Someday
08. Just One Time
09. Say My Name
10. Let it Out
11. Eye Of The Storm

A Bulletproof máris meghallgatható a Spotify-on. A zenekar legutóbbi lemeze, az elődeihez képest visszafogottabb sikereket hozó 1000hp 2014-ben jelent meg.

 

Hozzászólások 

 
+8 #1 notreadam 2018-03-01 11:55
Tetszik a borító, a dal sem rossz.Kíváncsi leszek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.