Shock!

augusztus 12.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Iszonyatosan groove-os és brutális a szám, amit Sean felemelő refrénnel koronáz meg”

The End Game címmel megérkezett az amerikai Vented szupergroup új klipje. A zenekar első lemeze már nagyban formálódik.

0618vented

A Vented névre hallgató amerikai produkció olyan zenészeket takar, mint Sean Zatorsky (Sinsaenum, Daath, ex-Chimaira), Austin D'Amond (DevilDriver, Bleed The Sky, exChimaira), Simon C. Bondar (White Tiger/Sexual Education) és az Omega Diatribe-ból ismert Hájer Gergő is szerves részét képezi a formációnak, mint dalszerző/gitáros.

A Requiem For Myself debütáló dalt követően most itt van a The End Game címet viselő második single a tizenhárom dalt tartalmazó Cruelty And Corruption nagylemezről. Utóbbi producere a francia HK Krauss (Sinsaenum, Betraying The Martyrs, Dagoba...stb) volt a maintenoni Vamacara Studióból. A Vented tavaly kezdett el dolgozni a debütáló nagylemezén, még Joey Jordisonnal (ex-Slipknot/Vimic/Sinsaenum) a doboknál, de utóbbi halála miatt Austin vette át a helyét, így az ő játéka hallható már a dalok végső verzióján és a ő látható a klipben is. Ettől függetlenül a zenekar arculatán és zenéjén markáns nyomot hagyott a Slipknot egykori alapító dobosának mentalitása és útmutatása. „Óriási megtiszteltetés és öröm számomra, hogy a srácokkal együtt zenélhetek. Elmondhatatlanul durván szól ez a lemez, amit összeraktunk. Olyan, mint amikor meghallottam az első Slipknot-korongot" – mondja Austin.

„A dal központi témája egy halálos játékról szól, melyben minden törékeny egyensúlyban van. Egy rossz döntés vagy mozdulat könnyedén a pusztulás szélére sodorhat!" – mondja a friss klipszámról Sean Zatorsky. „Alapvetően a The End Game című tétel bónuszdal lett volna a lemezen, de a felvételek végére úgy éreztük, annyira erős lett a végeredmény, hogy inkább egy klipes dalra avanzsálódott. Sajnos Joey már nem hallhatta ezt a tracket, hiszen a halála után íródott, viszont az atmoszférája végig velünk volt a dalszerzés folyamán. Szóljon az ő emlékére ez a dal!" – teszi hozzá Gergő. „A track iszonyatosan groove-os és brutális, amit Sean a védjegyének számító, felemelő refrénnel koronáz meg. Austin dobjátéka teljesen új szintre emelte a dalt, a demókhoz képest! Egy rendkívüli dobossal visszük tovább Joey örökségét!" – így Simon C. Bondar.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.