Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét új énekes az Omen élén

Távozott az Omen soraiból Koroknai Árpád énekes. Az új frontember Molnár „Stula” Péter lett, aki a Halálfogytiglan című lemezen mutatkozik be június végén, és egy dal már meg is hallgatható vele a mikrofonnál.

0526omen

Ismét frontembert cserélt az Omen: a bandából távozott az utóbbi évtizedben soraikat erősítő Koroknai Árpád, utódja pedig Molnár Péter, azaz Stula lett. Az új ember a június végén megjelenő tizenharmadik Omen-nagylemezen, a Halálfogytiglanon mutatkozik majd be, amelyről máris meghallgatható a Most kezdődik című szerzemény.

„Kedves Omen-fanok! Rendkívül nehéz döntést kellett meghoznom az elmúlt időszakban”, vall a döntésről Koroknai Árpi. „Tíz hihetetlen évet töltöttem el az Omen családban, de mostanra jutottam el oda, hogy már nem tudom összeegyeztetni a két zenekarom teendőit, így fájó szívvel búcsút kell mondanom az Omennek. Hálásan köszönöm, hogy veletek lehettem! A folytatáshoz sok sikert kívánok a zenekarnak a régóta kitaposott úton. Lesz Metal!” „Sajnálattal vettük tudomásul, hogy énekesünk, Koroknai Árpi elhagyja a zenekart”, így az Omen. „Tíz év szuper együttműködés, rengeteg sikeres koncert és két bivalyerős stúdióalbum van mögöttünk. Megértjük és elfogadjuk Kori döntését. Az elmúlt egy évtized jó hangulatban telt, nagy időket éltünk meg együtt! A barátságunk mindig megmarad! Sok sikert kívánunk neki a továbbiakra! A banda természetesen dolgozik tovább. Az új albumhoz már meg is találtuk az új hangot, Molnár Stula Pétert, aki egy kiváló metal énekes és jó arc is!”

„Április közepén váratlanul felhívott Nagyfi Laci”, mondja Stula. „Elmondta, hogy Koroknai Árpi elmegy a zenekarból, és ők rám gondoltak, mint lehetséges következő énekesre. Nagy Máté gitárossal korábban már játszottam egy bandában, s úgy gondolom, talán ő javasolhatott engem. Találkoztam a csapat tagjaival, beszélgettünk. Aztán egy próba keretében néhány dalt el is énekeltem velük. Megtetszett nekik, amit hallottak és felajánlották az énekesi posztot. Örültem a felkérésnek. Számomra ez egy nagy dolog, egy igazi mérföldkő a pályámon. Mindig is közel állt hozzám az Omen zenéje, hiszen ilyen muzsikákon nevelkedtem. Szeretnék száz százalékig megfelelni a bandának, és azt is szeretném, ha a közönség is szép lassan elfogadna engem az Omen énekeseként. Sűrű egy hónap áll mögöttünk, hiszen a stúdióban felénekeltem az új album dalait, ami óriási élmény volt!”

 

Hozzászólások 

 
#1 Szőlősi Péter 2019-05-28 18:26
Hát, ez kurva jó lett! GRAT!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.