Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét Tony Harnell nélkül megy tovább a TNT

0414harnellLassan már hírértéke sincs ennek, annyira rendszeres, de azért persze akármilyen nehéz is komolyan venni a dolgot, ismét megírjuk: megint kilépett a TNT-ből Tony Harnell. Az énekes ezúttal szűk másfél évet bírt ki a csapatban.

Ismét otthagyta a TNT sorait Tony Harnell énekes. A frontember elvileg új lemezen dolgozott társaival, amelyet 2018-ban terveztek kihozni a Frontiersnél, de ebben a formában eszerint már biztosan nem fog összejönni a dolog. Ugyanakkor az sem teljesen tiszta, milyen felállásban megy tovább a zenekar, a menedzsment által kiadott sajtóközlemény ugyanis úgy fogalmaz, hogy a banda három eredeti tagja, vagyis Ronni Le Tekrø gitáros, Diesel Dahl dobos és Harnell mondott egymásnak búcsút – viszont a jövőre nézve csak egy új énekesről beszélnek, vagyis Dahl valószínűleg maradt a fedélzeten. Az új énekes személyéről egyelőre semmit sem tudni, de a lemezmegjelenés elvileg továbbra is jövőre várható, és 2018 elején a TNT már koncertezni akar. Harnell ezzel egyidejűleg megkezdte a munkát a harmadik Starbreaker-lemezen, és emellett egy szólóalbumon is dolgozik.

Harnell legutóbb ködös indokokkal, de eltökélt benyomást keltve hagyta ott 2015 elején a TNT-t. Az énekes ezután a Skid Row-ban folytatta, innen azonban néhány hónap után szintén lelépett.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Force Awakens 2017-10-12 10:39
Majd megy megint a Skid Row-ba, kb. 3 napra ha megunják az aktuális pacsirtát. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.