Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megint kilépett a TNT-ből Tony Harnell

0805thNem egészen másfél év után ismét távozott a TNT soraiból Tony Harnell énekes. A frontember nem részletezte az indokokat, mint ahogyan egyelőre azt sem tudni, mi lesz a már készülő új nagylemez sorsa így.

„Óriási év volt ez számomra, és a TNT-rajongók számára is, akik elég szerencsések voltak ahhoz, hogy ott lehessenek a koncerteken”, írja közleményében Harnell. „Sok buli a valaha adott legjobb TNT-koncertek közé tartozott szerintem, de sajnos nem lehetséges számomra, hogy a zenekarral folytassam. Nem foglak untatni benneteket az összes részlettel, egyébként sincs a történetben semmi eget rengető vagy pláne igazán új, emellett pedig a legjobb, ha tiszteletben tartjuk a zenekar magánszféráját, és nem teregetjük ki a köztünk támadt vitákat. Nekem legalábbis ez a célom. Annyit tudok mondani nektek, hogy egész idő alatt megint nagyon keményen próbálkoztam, hogy működjön ez az egész. Tényleg nagyon bíztam benne, hogy most végre tartós lesz a dolog, és együtt folytathatjuk a következő években, de ez egy nagyon ingatag kis gépezet.”

Harnell saját bevallása szerint nagyon nem örül a dolgok efféle alakulásának. „Megint megszakadt a szívem, de nem sajnálok semmit a múltból, és tényleg örülök, hogy ennyire fantasztikus utolsó turnét csinálhattam a zenekarral nektek. Bocsánatot kérek azoktól, akiknek a városába nem jutottunk el. Ezúttal nem azon múlott, hogy én nem akartam.”

A TNT három dalt már megírt a soron következő lemezhez, és még tavasz előtt szerettek volna összejönni néhány hétre, hogy hozzátegyék ezekhez a maradékot is. Kérdéses, hogy Ronni Le Tekrø gitáros, Sid Ringsby basszer és Diesel Dahl dobos ezek után mihez fognak majd, hiszen már Tony Mills énekes távozása idején is lehetett hallani a kultikus norvég hard rock-banda nyugdíjazásáról, és ugyan ezt nem mondták ki hivatalosan, a zenekart gyakorlatilag Harnell visszatérése élesztette ismét újjá.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.