Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét Rise Against a Budapest Parkban

Augusztus 13-án ismét Magyarországon játszik a Rise Against. A chicagói punk rockerek két éve jártak utoljára nálunk, és idén ismét a Budapest Parkban lehet megnézni őket.

0410riseagainst

A Rise Against 1999-ben alakult Chicagóban, jelenlegi tagjai Tim McIlrath (ének, ritmusgitár), Joe Principe (basszusgitár, háttérvokál), Zach Blair (szólógitár, háttérvokál) és Brandon Barnes (dobok, ütőhangszerek). A kvartett első két lemeze független kiadónál jelent meg, meghozva számukra az első sikereket underground körökben, majd a nagy áttörés a major kiadónál megjelentett Siren Song Of The Counter Culture-rel érkezett meg. Következő lemezük, a The Sufferer & The Witness már a Billboard Top 200 tizedik helyén nyitott, megnyitva a sort a sikerek előtt az azt követő korongoknak is.

A legutóbbi Nowhere Generation album folytatásaként, 2022-ben a zenekar kiadta a Nowhere Generation II-t: egy lendületes, öt dalt tartalmazó kislemezt, amely a nagylemez által elkezdett kritikus párbeszédet folytatja. Az öt dalból álló gyűjteményt a Nowhere Generation mellett írták és vették fel, producerként Bill Stevenson (The Descendents, Black Flag) is közreműködött rajta.

A koncertre a jegyek elsőként a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetők április 10-én, 10 órától, a teljes körű jegyértékesítés pedig április 12-én, 10 órakor indul.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.