Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét növekedésnek indult James Murphy agydaganata

0725jmElképzelhető, hogy ismét agyműtét vár James Murphyre. A Testament, a Disincarnate és az Obituary volt gitárosa 2001-ben már átesett egy hasonló beavatkozáson.

Először a 2000-es évek elején diagnosztizáltak rosszindulatú, az agytörzsnél kialakult tumort James Murphynél. A Testament, az Obituary és a Disincarnate egykori gitárosán sürgős, életmentő műtétet kellett végrehajtani 2001. szeptember 17-én Tampában, ám ennek során csupán a daganat 70 százalékát tudták eltávolítani, a maradékhoz ugyanis nem fértek volna hozzá James életének kockáztatása nélkül. Így a megmaradt 30 százalékot gyógyszeres kezelésekkel sorvasztották el.

Murphynek élete végéig szednie kell az e célra felírt készítményeket, ám már néhány évvel ezelőtt is mozgolódni kezdett a daganat. Az 51 éves gitárosnak akkor végül nem kellett kés alá feküdnie, most azonban nem biztos, hogy megússza: egy szemészeti vizsgálat alkalmával megállapították, hogy az agyalapi mirigye felől nyomás helyeződik a látóidegeire, és a friss MRI-vizsgálatok azt mutatják, hogy ismét növekszik a tumor. James a Facebookon közölte a szomorú hírt, amihez egyben azt is hozzátette: konzultált egy sebésszel, és elképzelhető, hogy ismét agyműtéten esik majd át.

James Murphy ma keresett stúdiós szakemberként dolgozik Floridában. Állapota remélhetőleg nem romlik tovább, a fejleményekről igyekszünk majd beszámolni.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.