Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét konceptalbumon dolgozik a Voivod

1202voivodIdén már kiadott egy Post Society című EP-t a Voivod, de Michel „Away” Langevin és társai már készülnek a következő teljes nagylemezre is. A zenekar november elején Budapesten is fellép.

„Októberben és novemberben Európában turnézunk az Entombed A.D.-vel, utána pedig megkezdjük a munkát az új lemezen, amit remélhetőleg jövő év elején le is tudunk majd szállítani a Century Mediának”, mondta Away a FOK!-nak. „Utána pedig megint elég sűrű turnémenetrendünk lesz. Turnézás közben írjuk a dalokat és a turnék közben szoktuk felvenni a lemezeket, szóval kicsit olyan ez az egész, mint egy gépezet, egy gyár. Nincs választásunk… Manapság általában három-négy dalt veszünk fel egy ütemben, aztán írjuk a többit útközben. A buszban laptop segítségével berendeztünk egy stúdiót… Szóval egyszerre egy adagnyi dalt szoktunk rögzíteni, de mivel a következő album konceptlemez lesz, valószínűleg egyben kell majd felvenni, hogy kellően erős legyen.”

Az Away által említett turné Budapestet is eléri: a kanadai sci-fi thrasherek november első napján együtt lépnek fel a Barba Negrában a svéd death metal egyik alapbandájával, az Entombed A.D.-vel és a liverpooli doomster Conannel. A három kiváló zenekart ráadásul elég baráti áron lehet megtekinteni: elővételben 4999, a helyszínen 5999 forint lesz a beugró. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 LiliMiciPanniSári 2016-09-20 12:04
de jó lenne megnézni őket...meg az Overkilléket és az Exodus csomagot is...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.