Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét Jesse Leach a Killswitch Engage énekese

A legegyszerűbb és legjobb megoldást választotta a Killswitch Engage Howard Jones énekes távozása után: visszavették soraikba eredeti frontemberüket, Jesse Leach-et, aki 2002-ben, az áttörést meghozó Alive Or Just Breathing megjelenése után lépett ki a zenekarból.

A 33 éves Jesse Leach hivatalosan is visszatért a Killswitch Engage soraiba, miután január elején Howard Jones énekes távozott a massachusettsi metalcore-osoktól. Nem mondhatni, hogy a döntés előzmények nélküli, hiszen Jesse tavaly év elején a Times Of Grace projekt keretében már kiadott egy új albumot a banda zenei agyával, Adam Dutkiewicz-cel közösen. A zenekar így a legnyilvánvalóbb és minden bizonnyal a rajongótábornak leginkább kedvező döntést hozta meg Howard utódlásáról.

Jesse a Killswitch Engage első két albumán énekelt, amelyek közül a 2002-es Alive Or Just Breathinget az előző évtized egyik legfontosabb és legjobb metal anyagaként tartja számon a szakma. Az új album idén várható.

 

Hozzászólások 

 
+3 #8 Kovács Gergely 2012-02-08 14:25
Idézet - M:
Amúgy meg van egy nagy adag metalcore zenekar, akik a kezüket összetennék, ha a karrierjük összes lemezére tudnának annyi jó riffet meg énektémát írni, amit a KSE egy lemezén felvonultat.
Jesse úrral meg kéretik egy magyar koncert :)

azt hiszem, itt meg is találtuk a közös nevezőt :)
Idézet
 
 
+7 #7 M 2012-02-08 14:11
Az utcsó KSE lemez nálam sem 10/10-es, de még ígyis vannak rajta nagyon király számok. Amúgy meg van egy nagy adag metalcore zenekar, akik a kezüket összetennék, ha a karrierjük összes lemezére tudnának annyi jó riffet meg énektémát írni, amit a KSE egy lemezén felvonultat.
Jesse úrral meg kéretik egy magyar koncert :)
Idézet
 
 
+3 #6 Tóth József 2012-02-08 12:04
Mi ez a sok fanyalgás emberek?Szerintem csak a legutolsó Kse lemez lett haloványabb a többi teljesen rendben van.Aki pedig attól tart hogy nem tudnak már jó lemezt össze hozni az nem hallotta a Times Of Grace-t.Ami a tavalyi év egyik csúcs alkotása a Mastodon Anthrax Machine Head trió mellett.Én nagyon örülök a döntésnek KIRÁLY!
Idézet
 
 
-4 #5 Kovács Gergely 2012-02-08 09:43
Idézet - M:
hát végülis mindenkinek magánügy. sokan vannak úgy vele, hogy ha nekem nem jön be, az már szar is. de pont ezek az emberek azok, akik örömükben megfejik a szomszéd tehenét, amikor megtudják hogy az adott zenekar épp itthon koncertezik :)

nem mondom, hogy "szar" lenne bármelyik kse-album, csak azt, hogy óriási visszalépés az első három lemezhez képest a negyedik és az ötödik. amikor azt mondom, hogy nem fognak jó albumot csinálni, azt ehhez viszonyítva értem, az átlagot nyilván felül fogják múlni minden bizonnyal
Idézet
 
 
+2 #4 M 2012-02-07 20:35
hát végülis mindenkinek magánügy. sokan vannak úgy vele, hogy ha nekem nem jön be, az már szar is. de pont ezek az emberek azok, akik örömükben megfejik a szomszéd tehenét, amikor megtudják hogy az adott zenekar épp itthon koncertezik :)
Idézet
 
 
-7 #3 mrataxi 2012-02-07 16:35
én konkrétan azért húzom a számat, mert a "vállalhatatlan" és a "kimagasló" között elég nagy a különbség. ráadásul szerintem az utóbbi két kse-lemez az előtte levők ismeretében igenis vállalhatatlan :(
Idézet
 
 
+3 #2 M 2012-02-07 14:51
nem tudom miért húzzák annyian a szájukat. egy új alive nyilván sosem lesz, de a legtöbb metalcore bandához képest, ők azóta sem csináltak vállalhatatlan vagy szar lemezeket.
a visszatérésről meg annyit, h bárcsak a lottószámokat érezném így előre. már howard távozása után egyből beugrott h Jesse visszajön :)
Idézet
 
 
-5 #1 mrataxi 2012-02-07 11:18
tartok tőle, így se fognak már jó albumot csinálni soha
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.