Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét fixálták Ozzy és a Judas Priest közös európai turnédátumait

A tervezett tavaszi dátumok helyett végül októberben lehet megnézni Európában Ozzy Osbourne-t és zenekarát. Az énekes a Judas Priesttel koncertezik majd a kontinensen a No More Tours 2 körút keretében.

1108ozzy

Eredetileg már 2020 tavaszán nekivágott volna Európának Ozzy Osbourne és a Judas Priest a No More Tours 2 körút pótlásaként, ám az énekes nyakműtét miatti lábadozása miatt a turnét másodszorra is el kellett halasztani. Az állomásokat most újra lekötötték: ennek értelmében az első buli október 23-án lesz Newcastle-ben, és december 7-én, Helsinkiben zárul majd a menet. Magyarországhoz legközelebb november 13-án, a prágai O2 Arenában, illetve november 16-án, a bécsi Stadthallében lehet majd elcsípni a párost.

Ozzynak év elején egy új nagylemeze is megjelenik Ordinary Man címmel, amelyet Andrew Watt gitárossal, Duff McKagan basszerrel és Chad Smith dobossal rögzített. A május végén startoló észak-amerikai turnén, majd az év második felében Európában ugyanakkor ismét Zakk Wylde gitározik majd az énekes oldalán, és nincs okunk azt feltételezni, hogy Ozzy búcsút intett volna az utóbbi években jól bevált szólóbanda többi tagjának, azaz Rob „Blasko” Nicholson basszernek, Tommy Clufetos dobosnak és Adam Wakeman billentyűsnek.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.