Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét énekescsere a Bonfire élén

0704mbKét lemez után távozott a német dallamrocker Bonfire soraiból David Reece énekes. A zenekar ugyanakkor nem a klasszikus hangot, Claus Lessmannt állította vissza a frontra, hanem egy másik ismert germán torkot, Michael Bormannt, aki régebben szintén énekelt már náluk.

Helyrehozhatatlan személyes, illetve szakmai nézeteltérések miatt megvált a Bonfire David Reece-től. A leginkább az Accept 1989-es Eat The Heat albumáról ismert énekes két sikeres lemezt készített a német hard rockerekkel, a 2015-ös Glorioust, illetve az idei Pearlst, és több mint száz koncertet adott a bandával. A banda új énekese innentől fogva Michael Bormann (a képen), aki 1993-ban és 1994-ben már állt egy ideig a Bonfire frontján, és most minden idők legerősebb Bonfire-felállását ígérik – azzal együtt is, hogy a banda egyetlen alapembere jelenleg Hans Ziller gitáros, a másik három hangszeres, azaz Ronnie Parkes basszer, Frank Pané gitáros és Tim Breideband dobos csak 2015-ben csatlakozott.

A zenekar hőskorszakbeli frontembere, a Zillerrel két éve súlyosan tengelyt akasztott Claus Lessmann pár hete a Phantom 5 nevű szupergrouppal adott ki egy kiválóan sikerült albumot.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.