Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét életre hívta az Agent Steelt John Cyriis

Újjáéled az Agent Steel, legalábbis a zenekar egy változata, a mikrofonnál John Cyriis énekessel. A csapat szeptemberben elvileg új albummal is jelentkezik.

0122cyriis

Sajtónyilatkozatban tudatta visszatérését a hosszú évek óta inaktív Agent Steel, akik először a patinás Keep It True fesztiválon állnak majd színpadra a németországi Lauda-Königshofenben, és júniusra is lekötöttek már egy germán fesztivált, vagyis alighanem több helyen is lehet találkozni velük a nyár folyamán. A csapat szeptemberben, 8 Lights Protocol címmel egy új albumot is megjelentet, amely az első lesz ezen a néven a 2007-es Alienigma után, és az első John Cyriis énekessel a mikrofonnál az 1987-es Unstoppable Force óta. A helyzetet ugyanakkor némiképp árnyalja, hogy a nyilatkozat nem egyértelmű azt illetően, kik játszanak jelenleg a bandában, és mivel egyedül Cyriist nevesítették, okkal feltételezhető: a két másik alapember, azaz Juan Garcia és Bernie Versailles gitárosok hiányoznak a felállásból. Biztosat persze nem tudunk, de alighanem megemlítenék őket, ha ott lennének... Erre utalhat az is, hogy a zenekar hivatalos felületein az Agent Steel (feat. John Cyriis) elnevezés szerepel a közzétett logókon.

Az Agent Steel utoljára 2011-ben állt színpadon ezen a néven, már Johnnal, de utána Garcia gitáros/főnök Masters Of Metal néven vitte tovább a formációt. Versailles gitáros/énekes agyi aneurizmája óta azonban ez a banda is inaktív, Juan pedig évek óta a Body Count sorait erősíti. A gitáros néhány éve egy alapos interjúban mesélte el nekünk a zenekar körüli kavarásokat.

 

Hozzászólások 

 
#3 Tulus 2019-01-23 19:58
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. Akár még jól is elsülhet a dolog.
Idézet
 
 
#2 Asidotus 2019-01-22 15:39
most higgyük el, hogy ő tényleg John Cyriis
Idézet
 
 
#1 The_Sentinel 2019-01-22 10:56
Agent Steel Garcia és Versailles nélkül? Hát...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.