Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét együtt a klasszikus My Dying Bride magja

0611mdb„Helyrehozhatatlan nézetkülönbségek" miatt megvált a My Dying Bride Hamish Glencross gitárostól, és visszahozta a helyére a régi hathúrost, Calvin Robertshaw-t. A zenekar három további nyári fesztiválfellépésén még Robb Philpotts gitártechnikus segíti ki őket.

„Calvin azon eredeti gitárosok egyike, akinek segítségével a My Dying Bride azzá vált, ami", áll a zenekar nyilatkozatában. „A távozása a hírhedt 34.788% Complete lemez után mindnyájunkat lebénított, de most meggyőztük, hogy térjen vissza, és biztosak vagyunk benne, hogy ez egy sikeres döntésnek bizonyul majd. Úgy érezzük, a My Dying Bride ismét stabilizálódott zenekarként, és roppant elégedetten várjuk, hogy a doom által egyesített csapatként haladjunk előre a jövőben."

A csapat még idén nekiáll felvenni következő nagylemezét, amelynek munkálatai eddig a személyi feszültségek miatt lassabban haladtak a szokásosnál, de hét teljes daluk így is összeállt. Ezekhez azonban természetesen Calvin is hozzáteszi majd a magáét, és a zenekar kíváncsian várja a visszatért gitáros új ötleteit is.

A My Dying Bride még három fesztiválon játszik idén: június 13-án a Copenhellen, július 25-én a Metaldaysen és augusztus 9-én a Brutal Assaulton. Ezeken a bulikon még nem Robertshaw, hanem régóta szolgáló gitártechnikusuk, Robb Philpotts játszik majd Glencross helyén. Hamish további terveit egyelőre nem ismerjük, de a Vallenfyre továbbra is ott van neki.

 

Hozzászólások 

 
#4 kéjsóvár bohóc 2014-06-11 19:37
Zseniális zenekar!
Idézet
 
 
#3 Khold 2014-06-11 14:39
Remélem az új lemezre összeszedik magukat, mert a legutolsó (még a címére se emlékszem) ritka szar lett.
Ha egy kezdő zenekar adta volna ki, akkor megdicsértem volna őket, de egy My Dying Bride-tól nem ezt vártam.
Idézet
 
 
#2 BahnScorper 2014-06-11 13:44
Ade elment az usába, a helyére jött ez a Lena nevű hölgyemény basszusozni. Cseréltek közben néhányszor dobost meg billentyűst is, az utóbbi kapcsán még a hegedűt is vissza tudták rakni koncertre és a lemezekre is.
Idézet
 
 
#1 iLane 2014-06-11 13:02
Ki az a maca ott a képen? Úgy tűnik le vagyok maradva MDB témában. Asszem a Dreadful Hours volt az utolsó amire emlékszem. Lemaradtam valamiről?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.