Shock!

május 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét Budapesten koncertezik a Scorpions

A Scorpions honlapja szerint 2011. június 6-án Budapesten lép fel a veterán német hard rock zenekar. Rudolf Schenkerék az év eleje óta zajló búcsúturnéjuk keretében játszanak majd ismét - immáron ötödik alkalommal - Magyarországon, a pontos helyszín egyelőre ismeretlen.

A Scorpions búcsúturnéként harangozta be az idei Sting In The Tail albumhoz kapcsolt monstre világkörüli körutat, bár az még nem tiszta, pontosan hány évig tart majd a Get Your Sting And Blackout néven futó turné. Azt is többször meglebegtették már, hogy a lemezkészítéssel nem feltétlenül akarnak leállni a jövőben sem. Szerintünk a koncertezéssel sem, de ez majd úgyis kiderül a maga idejében... A Scorpions hivatalosan 1965-ben alakult meg, és több mint 100 millió eladott lemez után döntöttek úgy, hogy hamarosan szögre akasztják a hangszereiket.

A banda hivatalos honlapja szerint minden idők legnagyobb és legsikeresebb német rockzenekara 2011. június 6-án ismét Budapesten koncertezik majd, de a pontos helyszínről egyelőre nem tudni semmit. Az azonban már biztos, hogy a Scorpionst a közelben június 3-án Ostravában, június 4-én pedig Pozsonyban is el lehet majd csípni.

Klaus Meinéék legutóbb 2009-ben, közel tizenhat éves szünetet követően játszottak a magyar fővárosban, a SYMA Csarnokban. A koncertről itt írtunk, a fotókat pedig itt tekintheted meg.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.