Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét Budapesten koncertezik a Destruction

Január 30-án ismét Budapesten játszik a Destruction. A német thrashszíntér egyik alapzenekarának koncertje a Dürer Kertben lesz, a vendégekről egyelőre nem tudunk semmit.

0501destruction

2017 elején visszatér Budapestre a germán thrash egyik legendája, a Destruction, hogy a hazai rajongóknak is bemutassa idén megjelent legfrissebb, Under Attack című lemezének anyagát. „Elég alaposan rászántuk az időt erre a lemezre", mondta az új Destructionről még korábban Marcel Schirmer énekes/basszer, azaz Schmier. „A nyári fesztiválok után hetekig jártunk a stúdióba, hogy új dalötleteket és számokat rögzítsünk a turnék között. Vagyis több különálló stúdiós sessiont iktattunk be egy hosszú helyett, hogy frissen tartsuk az ötleteket, és később, már a keverésnél is maradjon időnk itt-ott megváltoztatni, ami nem tetszik. Az utóbbi években talán ez a mostani bizonyult a leghatékonyabb írási szakaszunknak, és mivel több idő telik el a lemezek között, nemcsak több kreativitás és ötlet gyűlt fel bennünk, de kisebb volt rajtunk a nyomás is. Szerintem ez a frissesség egyértelműen hallatszik a dalokon is, meg persze az a lendület is, ami abból fakadt, hogy a koncertekről érkeztünk a stúdióba. Olyannyira bejött ez a munkamódszer, hogy a jövőben is szeretnék majd így dolgozni! És hogy milyen az új lemez? Nos, biztosan nem olyan, mint amit az ember egy harmincharmadik éve létező zenekartól várna! Hatásos agresszió: gyors, fogós és eredeti!”

A Destruction visszatérő vendégnek számít Magyarországon, legutóbb a tavalyi Rockmaratonon léptek fel nálunk. A mostani önálló bulit a Livesound szervezi, és január 30-án lesz a Dürerben. További részletek itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#5 Gazdag Illés 2016-11-25 20:53
A Nervosa lesz az egyik előzenekar.
Idézet
 
 
+1 #4 Tulus 2016-11-07 19:46
Ossziján lesz az előzenekar.
Idézet
 
 
+1 #3 Angelripper 2016-11-07 18:48
reméljük nem egy agyon reklámozott és felfújt, túllihegett magyar csapat is az előzenekar lesz pl. ektomorf, moby dick ..stb..inkább a fent elsoroltak :)
Idézet
 
 
+3 #2 LiliMiciPanniSári 2016-11-07 18:16
Dark Angel, Deliverance, Mekong Delta, Tourniquet, Atrophy, Demolition Hammer, Paradox, Laaz Rockit, Excel, DRI, Rumble Militia, The Accused, F.K.Ü....
Idézet
 
 
+10 #1 LiliMiciPanniSári 2016-11-07 09:53
előzenekarnak :Toxik, Evil Dead, Acid Reign, Xentrix, Virus, Rigor Mortis, Sacrifice, Nuclear Assault, Hirax, Tankard, Vendetta, Exumer, Sacred Reich, Artillery, DBC, Coroner, Heathen, Holy Moses, Assassin, .....és még sokan mások
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.