Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét belső démonaival harcol Jesper Strömblad

1002jsÉv elején új EP-t adott ki a Jesper Strömblad vezette The Resistance, ám azóta csend honolt a banda környékén. Mint az In Flames volt gitárosának friss nyilatkozatából kiderült, nem véletlenül: Jespernek ismét komoly nehézségei támadtak.

„Ahogy azt észrevehettétek, igencsak inaktív voltam a zenekarommal, az oldalom frissítésével, és szeretném elmagyarázni, miért”, írja Jesper. „Komoly depresszióval és szorongásos problémákkal küzdök most is, és így volt ez az elmúlt több mint húsz évben is. A fő gondom, hogy legalább az esetek felében a legkönnyebb kiutat választom ebből: ittam, vagy beszedek mindent, amire rá tudom tenni a kezemet, hogy enyhítsem a folyamatos fájdalmat úgy a megtört lelkemben, mint a testemben. Jelenleg egy olyan nagyszerű programban veszek részt, amelynek révén ugyanaz a személyiség lehetek, aki egyszer voltam, és nagyon pozitívan állok ehhez az egészhez. Senki se kételkedjen: vissza fogok térni, és természetesen a The Resitance-családdal, de emellett befejezem a szólóalbumomat és bizonyos egyéb projekteket is. Ám először rendbe kell jönnöm, ez az elsődleges prioritásom. De minden nap felkapom a gitárt, és napról napra egyre izgalmasabbnak találom ismét a játékot!”

Jesper elnézést kér mindenkitől a The Resistance törölt koncertjeiért. „A halálomig küzdök majd a démonaimmal, és a halálomig gitározni is fogok. Mindent megteszek, amire csak képes vagyok, hogy jobban legyek, és a helyes ösvényen járok.”

 

Hozzászólások 

 
+4 #3 Tulus 2015-08-27 15:00
Jesper, szedd össze magad! Stay heavy \m/
Idézet
 
 
+8 #2 shmonsta 2015-08-27 10:58
Nem hazudik magának, elmondja a rajongóknak és küzd ellene. Ennél többet nem tud tenni. Mielőbbi gyógyulást kívánok.
Idézet
 
 
+13 #1 Dead again 2015-08-27 06:33
Hajrá!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.