Shock!

október 25.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét az Into Eternityben énekel Stu Block

Visszatért régi zenekara, az Into Eternity frontjára Stu Block. Az Iced Earth sorait Jon Schaffer ügye miatt otthagyó énekes pár napja, egy fesztiválon már játszott is a bandával.

0803stublock

Július 31-én, a drumhelleri Loud As Hell fesztiválon már fellépett régi bandájával, az Into Eternityvel Stu Block, most pedig bejelentette, hogy stabilan is visszatér a kanadai progresszív heavy metalosokhoz. A csapat tehát ezentúl két énekessel megy tovább, hiszen Amanda Kiernan is marad.

Block januárban lépett ki az Iced Earth soraiból, miután Jon Schaffer részt vett a január 6-ai, öt halálos áldozatot követelő washingtoni zavargásokban, és letartóztatták. „Bizonyos időkben, bizonyos események után az embernek összegeznie kell a dolgokat, és át kell értékelnie az életét, a munkáját, illetve jövőbeli pályáját – írta akkor Block, aki tíz évet húzott le az Iced Earth frontján. – Ennek fényében tájékoztattam Jont és jelenlegi menedzsmentjét, hogy azonnali hatállyal kilépek az Iced Earth soriaból. Mielőtt bármilyen személyes döntést hoztam volna, szükségem volt az elmúlt néhány hétre, hogy elemezzem a helyzetet, illetve tisztelettel akartam viseltetni mindenkivel szemben a zenekar környezetében. Mindnyájatoknak köszönöm, hogy ti is tiszteletben tartjátok ezt. Ez a döntés számos tekintetben a legjobb a jövőbeli személyes és szakmai fejlődésem tekintetében. Itt az ideje továbblépni, gyógyulni és gyarapodni."

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.