Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét aktivizálta magát Ellefson és Bello közös projektje

1212fdÚj felvételeket készít egy hollywoodi stúdióban az Altitudes & Attitude, amelyben a Big Four két basszere, David Ellefson és Frank Bello egyesítette erőit. A formáció valószínűleg egy újabb minialbumban gondolokodik.

2014 elején adta ki első EP-jét az Altitudes & Attitude, ahol a Megadeth és az Anthrax basszerei egyesítették erejüket. David Ellefson és Frank Bello most ismét stúdióba vonult Jay Ruston producerrel (Anthrax, Stone Sour, Steel Panther), hogy új dalokat rögzítsenek. A dobos ezúttal is Jeff Friedl (A Perfect Circle, Ashes Divide). Az első EP-n Frank és David egyaránt gitározott, illetve basszusgitározott, de az egyik dalban a Firewind és Ozzy Osbourne gitárosa, Gus G. is szólózott egy jót. Az énektémákat Bello vállalta be, akiről legkésőbb 1998, az Anthrax Vol. 8 albumának rejtett Pieces bónuszballadája óta köztudott, hogy tud bánni a hangjával.

A megjelenésről egyelőre semmit sem tudunk, de Bello március 12-én ismét Budapesten játszik az Anthraxszel. További részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.