Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét aktivizálta magát a Rammstein

1008rammsteinEgyelőre semmit sem tudunk, csak egy rövid facebookos posztból indulhatunk ki, de utóbbi alapján is biztosnak tűnik, amit oly sokan vártak oly régen: ismét aktivizálta magát a Rammstein, akik utoljára hat évvel ezelőtt jelentettek meg új lemezt.

„Rammstein: back on!” – mindössze ennyit írt ki tegnap a Facebookra a Rammstein, illetve egy fotót is kitettek, amint többen a zenekarból éppen a cuccaikat lövik be egy kényelmesnek tűnő házban, vagyis úgy tűnik, hosszas szünet után végre ismét a tettek mezejére lépett a világ egyik legnépszerűbb rockzenekara. A hír azok után különösen örömteli, hogy Richard Z. Kruspe gitáros néhány tavalyi nyilatkozata igencsak felbolygatta a csapat híveinek érzékeny lelkivilágát, és Till Lindemann énekesről is inkább az idén kiadott, Peter Tägtgrennel közös Lindemann projekt és a Skills In Pills lemez kapcsán lehetett hallani. Till ugyanakkor nyáron már előrevetítette, hogy ősszel ismét összejön a főbanda. „A Rammsteinnel most is le fogunk menni a próbaterembe, és elölről kezdünk mindent egy album elkészítésével – ezeken a lépcsőfokokon végig kell haladni”, mondta a frontember. „Nem akarom azt mondani, hogy a francba, de néha tényleg meglehetősen nehezen helyezed el magadat egy ilyen zenekari szituációban. Hat különböző ember eltérő személyiséggel, ötletekkel, ízléssel – megéri egyáltalán az ilyesmi? A rajongók úgyis csak letöltik és gyorsfogyasztással esnek túl rajta, de tisztában vagyunk vele, hogy rengetegen közülük tényleg vágynak az új anyagra, szóval…”

A Rammstein legutóbbi albuma, a Liebe Ist Für Alle Da 2009-ben jelent meg, de pár hete kijött tőlük egy új DVD is Rammstein In Amerika címmel, rajta egy öt évvel ezelőtti New York-i koncertfelvétellel.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #4 Lofaszjoska 2015-10-08 21:30
Ahhh, szerintem elobb lesznek ottan Akoshock... :(
Idézet
 
 
#3 RobertThorn 2015-10-08 21:14
Kicsit offtopik, de muszáj megkérdezni :D

Ugye vehetjük a jobb oldalt található 'Heti kedvenceink' rovat aktuális tartalmát amolyan finom előjelzésnek a napokban publikálandó cikkek témáját illetően? :DD
Mert már alig várjuk, hihih :)
Idézet
 
 
+3 #2 cápaidomár 2015-10-08 12:05
Hát, a tribute csapatok százai világszerte újíthatják majd a programot :-)

Persze én is kíváncsi leszek rá, pár ismerősöm meg aztán pláne!
Idézet
 
 
+7 #1 5x5rubikkocka 2015-10-08 09:51
Végre, ezt is megértük! :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.