Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét a Ratt régi producerével és mentorával dolgozik Stephen Pearcy

0427pearcySmash címmel tervez kiadni hamarosan Stephen Pearcy, a Ratt volt frontembere. Az albumhoz máris elkészült egy klip az I Can’t Take It című dalra, amelynek érdekessége, hogy a dél-kaliforniai glam/sleaze-hősök régi producere, Beau Hill is részt vett az elkészítésében.

Három digitális single-lel jelentkezett az utóbbi hónapokban Stephen Pearcy, a Ratt volt énekese: a Just One More Time és a Recipe For Disaster után ezek közül most az I Can’t Take Itet is közzétette, és ehhez videó is készült. „A dalnak azért van ilyen jellegzetesen rattes hangzása, mert Beau Hill is megint bekerült az egyenletbe”, mondja a frontember. „Mindig is kapcsolatban maradtunk, és említettem neki, hogy rengeteg zenét veszek fel: nagyon változatos, lényegre törő, kísérletezős cuccokat. Őt pedig érdekelte a dolog, így a végén megkeverte és maszterelte is a nótát. Ha nem vesz részt a munkában, bizonyosan nem így szólna a végeredmény.”

Pearcy csapatában jelenleg a White Lion régi dobosa, Greg D’Angelo, illetve Erik Ferentinos gitáros, Chris Hager gitáros és Matt Thorne basszer zenél. Első lemezük Smash címmel jön ki valamikor a következő hónapokban, az énekes Top Fuel kiadójánál.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 queensryche999 2015-06-07 12:07
Noha imádom a Ratt-et, nem a szívem csücske a fickó. Megvan rá az okom. Viszont most kalapot emelek és azt mondom, szép munka volt, Mr. Pearcy. Olyan, amilyennek lennie kell.

A jó érzékkel megalkotott hangszeres témák mellett a stúdióban még mindig össze tudja magát szedni hangilag, ezt hallva fájó, hogy a Ratt inaktív.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.