Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét a KISS-szel zenélt Frehley és Kulick, a búcsúturnén is felbukkanhatnak régi tagok

A héten ismét a KISS színpadán állt a banda két korábbi gitárosa, Ace Frehley és Bruce Kulick. Paul Stanley szerint a zenekar jövőre startoló búcsúturnéján több régi tag is felbukkanhat majd.

1103kiss

A KISS Kruise hajófeszten e hét szerdán, tizenhét év után ismét egykori zenekarával játszott Ace Frehley, aki saját bandájával is jelen volt a rendezvényen, és egy akusztikus szett során együtt is zenélt volt társaival. Szintén fellépett a szóban forgó koncerten a zenekar ’80-as évekbeli szólógitárosa, Bruce Kulick is, aki annak idején pont Ace visszatérése miatt távozott a KISS soraiból. Ace a 2000 Man, a New York Groove, a Nothing To Lose és a Rock And Roll Nite erejéig gitározott és énekelt együtt ismét Paul Stanley-vel és Gene Simmonsszal, illetve újabb keletű társaikkal, Tommy Thayerrel és Eric Singerrel.

Mindez önmagában is megérdemli, hogy megemlítsük, ám Paul Stanley egy friss nyilatkozata fényében még érdekesebb. Az énekes/gitáros ugyanis azt mondta a jövőre startoló End Of The Road turné előtt, hogy azon akár korábbi KISS-muzsikusok is felbukkanhatnak. „Ez a turné mindannak a megünneplése, ami a KISS-hez kapcsolódik”, mondta a BUILD-nek Stanley. „A zenekar történelmét ünnepeljük, nem valamelyik konkrét felállást. Ugyanakkor nagy hülyeség lenne a részünkről, ha olyan rövidlátók lennénk, hogy ne akarnánk bevonni más régi tagokat is. Szóval remélhetőleg mások is felbukkannak majd, akik korábban zenéltek ebben a csapatban. Ha pedig nem lesznek ott, az bizonyosan nem azért történik majd így, mert mi nem akarjuk, hogy ott legyenek. Ez itt tényleg mindenre kiterjedő ünneplés lesz.”

Az End Of The Road első európai állomása Lipcsében lesz május 27-én, és július 16-án zárul a kör Glasgow-ban. Hozzánk legközelebb május 29-én, a bécsi Stadthallében lehet megnézni a zenekart, akik hangsúlyozzák: ugyan a turné még évekig tarthat, egy várost csak egyszer érintenek a menet során. A csapatot idén nyáron mi is láttuk Madridban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.