Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Insane: már előrendelheted az új albumot

Már előrendelhető a június 2-án megjelenő új Insane lemez, a Concord The World. Hogy ez miért is olyan nagy szám? Azért, mert már a megjelenés előtt pár nappal a kezedben lehet a korong, amire a dalok mellé egy multimédiás rész is került a felvételekről és egyéb érdekességekről.

A lemez emellett igen baráti árú is, hiszen a dedikált CD matricával mindössze 1500 forint plusz postaköltséget kóstál, ha pedig ezek mellé egy pólót is szeretnénk, az is csak 2800 pénzbe kerül. Az előrendeléseket a csapat május 23-ig várja Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. .

Ha pedig még mindez nem lenne elég, június 2-án, egy nagyszabású közönségtalálkozó keretein belül lehet találkozni a zenekarral a budapesti Casa De La Musica Hostel (VIII. kerület, Vas utca 16.) első emeleti teraszán 16 órás kezdéssel, ahol már beszerezhető lesz a lemez és a pólók is. Amire pedig egészen biztosan számítani lehet: nyitott terasz, italozás, rágás, jókedv, bogrács, spanolás, waldin', őspöcézés... A szálláslehetőség adott, bővebb infók itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.