Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

In Flames: elsők Európa legnagyobb zenei piacán

Eddig is tudtuk, hogy az In Flames elsődleges terepe Németország, a friss Sounds Of A Playground Fading fogadtatása azonban még ennek fényében is meglepő: a svédek első Jesper Strömblad nélkül készített lemeze a német eladási listák első helyén nyitott, ami hatalmas fegyvertény.

Mivel rockzenekarok a nagyágyúkat – Metallica, AC/DC, Iron Maiden, Bon Jovi – leszámítva még a gitárbarát germánoknál is csak ritkán kerülnek a mainstream eladási lista élére, az In Flames eredménye igen nagy feltűnést keltett a zeneiparban. „Ez döbbenetes! Tudtuk, hogy jó lemezt csináltunk és reménykedtünk a legjobbakban, de ez minden várakozásunkat felülmúlta", írja a zenekar, akik a Century Mediának és a rajongóknak is köszönetet mondtak az első helyért.

A Sounds Of A Playground Fading az Egyesült Államokban a Billboard-lista 27. helyén kezdett, miután 14 ezer példány kelt el belőle az első héten. Ez valamivel kevesebb az előző A Sense Of Purpose 20 ezres és az azt megelőző Come Clarity 24 ezres eredményénél, viszont mindkettőnél jobb helyezés: előbbi a 28., utóbbi az 58. helyre volt elég a maga idejében. Hiába, az eladások durván zuhannak... Az új lemez Svédországban a második pozícióban indított.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Galambos János 2011-07-01 01:15
Hát,belehallgat tam youtube-on az új albumba.Mindig ugyanabba a folyóba lépnek a Come Clarity óta.Ének előretolva semmi karcosság nélkül.Én mindig védtem a R2R-t mert ugyan én Slayeren szocializálódta m,de annyira jó kisérletezős lemez volt,és benne volt az énekes hangjában a retek.Többet ér egymaga a Dawn of the new day,mint ez az új erőlködés.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.