Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

In Flames, Arch Enemy és Soilwork együtt Budapesten

Svédország három kiemelkedő bandája állt össze, hogy egy közös turnéval szántsa végig Európát. Az In Flames és az Arch Enemy co-headliner körút különleges vendége a Soilwork lesz, a budapesti állomásra pedig október 23-án kerül sor a Barba Negrában.

1120if

A The Rising From The North Tour a svéd metál ünnepe: az In Flames, az Arch Enemy és a Soilwork a műfaj múltját, jelenét és jövőjét hivatott reprezentálni. A rajongók magával ragadó, a hagyományos értelemben vett koncerten túlmutató élményre számíthatnak. „Nem is lehetnénk izgatottabbak ebben a pillanatban – mondja Anders Fridén, az In Flames énekese. – Ez a turné nagyon különleges, hiszen hosszú idő telt el, de végre újra együtt állhatunk a színpadon barátainkkal, az Arch Enemy és a Soilwork társaságában. Felejthetetlen estéket ígérünk nektek. Ez egyfajta Sweden's finest válogatás – a turné, amit egyszerűen nem hagyhatsz ki!"

„Micsoda extravagáns svéd metálőrület jön szerte Európában 2024-ben! – mondja Mike Amott, az Arch Enemy gitárosa. – Az Arch Enemy egészen korai időszakára nyúlik vissza a közös történetünk, a közös élmények az In Flames és a Soilwork zenekarokkal. Szóval most iszonyatosan izgatottak vagyunk, hogy svéd bajtársainkkal együtt csinálhatjuk végig ezt a különleges turnét. Hajrá!"

„Az elmúlt évtized legnagyszerűbb line-upjáról végre lehull a lepel – így Björn Strid a Soilworkből. – A szuper izgatottság mellett abban is biztosak vagyunk, hogy ez az a turné, amire nagyon sokan vártak már. Készüljetek fel a legendás dallamos svéd metáltámadásra!"

Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#3 kornel 2023-11-21 14:12
Még 17 és fél éve is bőven izgalmas lett volna,21 évvel ezelőttről nem is beszélve.
Idézet
 
 
#2 hillwheeler 2023-11-21 09:47
Idézet - Komáromi Steve:
25 éve még izgalomba is jöttünk volna, de ma? Áh már nem srácok.


Detto
Idézet
 
 
#1 Komáromi Steve 2023-11-20 12:15
25 éve még izgalomba is jöttünk volna, de ma? Áh már nem srácok.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.