Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Imádja új zenekarát Paul Stanley: „Én vagyok köztük a leggyengébb láncszem”

Paul Stanley nyilvánvalóan mindig is a KISS frontembere volt és marad is, de az évek során néha bele-belekapott saját dolgokba is. Nincs ez másként most sem: az énekes/gitáros jelenleg egy Soul Station nevű, soulos-r’n’b-s projekttel koncertezget, és hamarosan lemezt is szeretne készíteni így.

0207psss

Megalétszámú, tizenhárom főből álló formáció élén játszogat az észak-amerikai klubokban az utóbbi hónapokban Paul Stanley, ha éppen úgy hozza a sors. A KISS 64 éves frontembere olyan muzsikusokkal hozta létre a Soul Stationt, akik korábban többek között Smokey Robinson, Stevie Wonder, Whitney Houston, Christina Aguilera vagy John Mayer háttérzenekaraiban muzsikáltak, az irányvonal pedig eltér a KISS-étől, soulosabb, poposabb, r’n’b-sebb a zene. „Nem akarom én is azt hajtogatni, hogy régen mennyivel jobb zenék születtek, főleg, hogy ez a fajta muzsika nem is feltétlenül az, amit várnának tőlem az emberek”, mondta Paul az Uncle Joe’s Garage című műsorban. „De kétségtelen, hogy az a zene, amit manapság soulként meg r’n’b-ként eladnak, nem több, mint egy gépi ütem, amire valaki műanyag hangon altatódalokat énekel. Ez már egy másik világ. Ha viszont meghallgatod a Four Topsot, a The Spinnerst, a Stylisticset, a Delphonicsot, a Temptationst, a Smokey & The Miraclest, az a muzsika fantasztikus és időtlen.”

Paul valószínűleg első körben egy élő lemezt ad majd ki a bandával. „Szeretnék új dalokat írni ezekkel a srácokkal, meg egy koncertalbumot is, mert minden eddigi fellépésünket felvettük, és teljesen őszintén mondom, pontosan olyan jól szól, mintha stúdióban csináltuk volna. Ezekkel a zenészekkel egyszerűen nem hibázhatsz: három óriási háttérénekes, három zseniális fúvós… Mindenki elsőosztályú muzsikus. Én vagyok köztük a leggyengébb láncszem, de azért igyekszem odatenni magamat.”

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Kelemen Péter 2016-02-08 10:36
Óriási!
Idézet
 
 
+10 #1 bogar 2016-02-07 11:51
A dobos azért egy régi ismerős. Bizonyos Eric Singer.

Az ugrabugrálás és a smink gyakran eltereli a figyelmet arról, hogy Paul milyen jó énekes. A rekesztett magasakkal szemben rendszeresen alulmarad, de a tiszta baritonja 64 évesen is világbajnok.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.