Shock!

január 21.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Így játszik Judas Priestet a Vader

1014vaderMájus 31-én új EP-vel jelentkezett a Vader, amelyről most meghallgatható a Judas Priest Steelerének feldolgozása. A zenekar nyáron a Rockmaratonon is ott lesz.

Thy Messenger a címe annak a friss minialbumnak, amit pénteken adott ki a lengyel Vader. A kiadványon öt dal kapott helyet, ezeket mindet idén év elején vették fel, és azért döntöttek a megjelentetése mellett, mert a következő sorlemez legkorábban idén év végén jöhet ki, ha egyáltalán megjelenik 2019 folyamán. „Minden dal gyors és rövid, de nagyon intenzívek”, mondja a csapat. „Emellett felvettük a Litany lemez címadóját is, amit már húsz éve rögzítettünk, és dalként sok más társával a lemezről együtt soha nem vettük elő élőben. Maga az album viszont a mai napig a rajongók egyik kedvence, és idén ősszel előszedjük a dalokat róla a koncertjeinken.”

A Litany melletti másik bónusz a Judas Priest Steelerjének feldolgozása, amely alább meghallgatható, a saját dalok címe pedig Grand Deceiver, Emptiness és Despair. A zenekar nyáron a Rockmaratonon is fellép, részletek itt..

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.