Shock!

december 07.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Iggy Pop: ősszel érkezik az új lemez, szerdán koncert a Budapest Parkban

A héten Budapesten is fellép Iggy Pop, akinek szeptember 6-án jelenik meg új nagylemeze. A Free címadó dala máris meghallgatható.

0721iggy

A Loma Vista kiadónál hozza ki ősz elején új nagylemezét Iggy Pop. A Free az első szólóalbum a legendás énekestől a 2016-os Post Pop Depression óta, ugyanakkor ha hihetünk Iggynek, minden tekintetben eltér közvetlen elődjétől. „Ez egy olyan lemez, amelyen mások beszélnek helyettem, én pedig a hangomat kölcsönzöm ehhez", mondja a Leron Thomasszal és Novellerrel elkészített anyagról. „A Post Pop Depression turnéinak végén úgy éreztem: végre megszabadultam az egész életemet és pályafutásomat végigkísérő krónikus bizonytalanság problémájától. Ugyanakkor nagyon ki is merültem. Úgy éreztem, legszívesebben csak feltenném a napszemüveget, aztán mindennek hátat fordítanék, és elmennék. Szabad akartam lenni. Tudom, hogy ez csak illúzió, a szabadság pedig olyasmi, amit csak te iggypop_cérzel, de eddig szilárdan hittem abban, hogy ezt az érzést megéri hajtani. Csak erre van szükséged: nem feltétlenül boldogságra vagy szeretetre, hanem a szabadság érzésére. Szóval ez az album csak úgy megtörtént velem, én pedig hagytam, hogy így legyen."

A dallista az alábbi:

01. Free
02. Loves Missing
03. Sonali
04. James Bond
05. Dirty Sanchez
06. Glow In The Dark
07. Page
08. We Are The People
09. Do Not Go Gentle Into That Good Night
10. The Dawn

A címadó szám klipje máris megtekinthető, Iggy pedig július 24-én Budapesten, a Budapest Parkban koncertezik. Részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.